vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Zoints'ten vBseo'ya tag (etiket) geçişi mümkün mü? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; İyi akşamlar; forum sitem 2 yıldır var ve neredeyse en başından beri zoints kullanıyorum, zointsten en iyi şekilde de yararlanıyorum. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
İyi akşamlar; forum sitem 2 yıldır var ve neredeyse en başından beri zoints kullanıyorum, zointsten en iyi şekilde de yararlanıyorum. çok da faydasını gördüm yalnız desteği kesildi zointsin. o nedenle vbseo'ya geçmeyi düşünüyorum. urllerim falan gidecek, hitim hiç olmamış kadar düşecek falan bunları biliyorum ama forumunuzda göremediğim ve sormak istediğim bir şey var. Zoints Thread Tags eklentisindeki etiketleri vbseo'ya aktaramıyor muyuz? eğer aktarabiliyorsak ne güzel , fakat aktaramıyorsak bile böyle bir aktarma scripti yapılamaz mı? koskoca bir smf vbulletine dönüştürülebiliyor da bir tag tablosu mu dönüştürülemeyecek ki? |
|
| ||||
| ||||
| vbseo da etiket sistemi yokki zoint linkler hakkındada forumda şu kodu vermişlerdi Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
aa pardon ya o zaman sorumu şu şekilde değiştirsem; Zoints Thread Tags eklentisindeki etiketleri vb 3.7.x'e aktaramıyor muyuz? Destek alanınıza girmiyor belki ama cevaplarsanız sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
Aktarılıyor vbulletin.org de bir eklenti mevcut.
|
|
| ||||
| ||||
|
hmm iyi o zaman. ben arattırır bulurum. teşekkürler arkadaşlar |
| Tags |
| deneme, geçiş, tags, thread, vbseo, zoints |
| Thread Tools | |
| |