Your config.xml is writable. Don't forget to update permissions after you finish updating the configuration for security purposes. bu hatayı veriyor şifreyi denıyorum giremıyorum. ne yapmalıyım ?
This is a discussion on Your config.xml is writable sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Your config.xml is writable. Don't forget to update permissions after you finish updating the configuration for security purposes. bu hatayý ...
Your config.xml is writable. Don't forget to update permissions after you finish updating the configuration for security purposes. bu hatayı veriyor şifreyi denıyorum giremıyorum. ne yapmalıyım ?
Chmod 644 yapmalısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey dalginliktan sayilarin yerlerini karistirmis olabilir. chmod 666 yaparak cözüme ulasabilirsiniz lakin ayarlamalarinizi yaptiktan sonra tekrar eski haline döndürmeyi unutmayin
Mert bey
Your config.xml is writable. Don't forget to update permissions after you finish updating the configuration for security purposes.
644 de yaptim 666 da yaptim rewrite ayarini ginede ayni seo panelime girince bu hatayi veriyor acaba neder ?
444 yapın , hostunuz serverınızı yeteri kadar güvenli hale getirememiş demektir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Bu Seferde
UYARI: vB-root/vbseo/resources/xml/config.xml dosyası yazılabilir değil. Ayarlar kayıt olmayacaktır.
bundan sonra ayarlama yapamıyacağız galiba
Host Firmama Ne Önerebilirim Mert bey Bu konuda
ve 644 de kalsa bu hatayi verse benim için bir sorun olurmu ?
Beyefendi 444 yaparsanız bu sorun kalmaz. Bu sorunun sebebi serverınızda kullanılan kullanıcı gruplarının düzgün yapılandırılmamış olmasıdır.
Bende de Aynı hatayı veriyor 444 644 666 hepsini denedim yine hata veriyor hata önemli bir güvenlik sorununa yol açarmı yada serverımızdan nasıl bir yardım talep edelim
Çok ciddi bir sorundur , bu sayede dışarıdan kişiler serverınız üzerindeki dosyaları değiştirebilir.
Mert bey beni yanlış anlamayin ama galiba vbseo.com unda düzeltmesi gerek
vBSEO Control Panel, vBSEO v.3.6.0 Alpha 2
Selam Murat Bey ,
Devamlı güncelleme yaptığımız için şu aşamada o şekilde tutuyorduk. Ama hatırlattığınız için teşekkürler düzelttim şimdi
Merhabalar Mert Bey Chmod Ayarlarını 444 - 666 - 644 Hepsini Yaptım Ama Hepsinde de Aynı Uyarıyı Verdi Bu Bende Vps Var Bu Sunucunun Chmod Ayarlarını Nasıl Yapılandırabilirim Acaba Bana Yardımcı Olacak Türkçe Bir Kaynak Varmı Acaba Elinizde Veya Bu Olayı Nasıl Yapabileceğimize Dair Bir Anlatım Yapılabilirmi?
Hostunuz ile temasa geçin ve acilen bunu düzeltmesini isteyin.