Results 1 to 7 of 7

İndexlenmeme Sorunu

This is a discussion on İndexlenmeme Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba. VbSeo kurdum yaklaþýk 2 ay önce kadar daha önce zoints kuruluydu 50.000 küsür index vardý. VbSeo 'ya geçtim tüm ...

Junior Member
    Real Name
    Yusuf
    Liked
    0 times

İndexlenmeme Sorunu

Merhaba.VbSeo kurdum yaklaşık 2 ay önce kadar daha önce zoints kuruluydu 50.000 küsür index vardı.VbSeo'ya geçtim tüm indexler silindi tabi 16.000 küsür oldu bi ara ve yaklaşık 1 aydır 10.000 11.000 arası gidip geliyor indexler daha fazlası olmuyor sitemap kurulu anlamış değilim neden nerede hata yapıyorum.Bazı arkadaşların yazılarına bakıyorum 2 ay olmadan 200.000 indexim oldu vs diyor ama bende tık yok tabiri caizse Nerede hata yapıyor olabilirim ?

Senior Member ZeKiTuRk's Avatar
    Real Name
    Kenan
    Liked
    0 times
    bendede zoints kullaniyorken 30000 kadar indexli sayfa vardi simdi 5000 civarinda indexlenmis sayfa sayisinada cok bakmiyorum aslinda zoints kuruluyken nevar neyok indexleniyordu simdi enazindan mesajlari arsivi filan indexletmiyorum seo yükledikten sonra sitemap`dan baktigim kadariyla günlük 4 veya 5 sayfa indexleniyor ama ümidi kesmis degilim acelemde yok

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by JeaLouS View Post
    Merhaba.VbSeo kurdum yaklaşık 2 ay önce kadar daha önce zoints kuruluydu 50.000 küsür index vardı.VbSeo'ya geçtim tüm indexler silindi tabi 16.000 küsür oldu bi ara ve yaklaşık 1 aydır 10.000 11.000 arası gidip geliyor indexler daha fazlası olmuyor sitemap kurulu anlamış değilim neden nerede hata yapıyorum.Bazı arkadaşların yazılarına bakıyorum 2 ay olmadan 200.000 indexim oldu vs diyor ama bende tık yok tabiri caizse Nerede hata yapıyor olabilirim ?
    Sitenizde 19 bin konu var ki bunun 5 binden fazlası hoşgeldin odanıza ait. Bu durumda zaten iszin indexlenmiş sayfa sayınızın yaklaşık olarak 20000 civarında olması gerekir. Birçok defalar tekrarladım site:domain.com query'si hem gerçek değerleri vermemektedir hemde indexlenmiş url sayısı değil sitenize gelen referrel istatistikleridir önemli olan. Kaldı ki vBSEO bir günde bütün sitenizi 1 günde indexletmez. SEO uzun vadeli bir işlemdir ve sabır ister. Sitenizin gelişimini merak ediyorsanız Analytics tarzı bir program ile lütfen istatistiklerinizi takip ediniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member anestetic's Avatar
    Real Name
    ....
    Liked
    0 times
    Birçok defalar tekrarladım site:domain.com query'si hem gerçek değerleri vermemektedir hemde indexlenmiş url sayısı değil sitenize gelen referrel istatistikleridir önemli olan.
    katılıyorum bende cok takıyordum bunu kafama index sayım bi turlu 15 BIN i bulmadı vbseo alalı 1 ay cıvarında birsey oldu ama hıtım katlandı bıle (: sevdım ben vbseo yu

Mert Bey in de dediği gibi index sayısına fazla onem vermeyın hitinizi takip edin

Junior Member
    Real Name
    Yusuf
    Liked
    0 times
    Hitimde aynı şekilde sürüyor tabiki seo sabır işi yalnız anlamadığım googlede baktığımda indexlenen hiç konu yok kategoriler ve mesajlar indexlenmiş sadece.Bunun için ben bir yerde yalnış mı yapıyorum diye soruyorum.

Junior Member
    Real Name
    Yusuf
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by JeaLouS View Post
    Hitimde aynı şekilde sürüyor tabiki seo sabır işi yalnız anlamadığım googlede baktığımda indexlenen hiç konu yok kategoriler ve mesajlar indexlenmiş sadece.Bunun için ben bir yerde yalnış mı yapıyorum diye soruyorum.
    Yokmu herhangi bir çözümü yada bilen neden böyle olduğuna dair ?

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Denim sitemin indexlenen sayfa sayısı 75-90 bin kadardı.
    vBSEO'ya ekledikten sonra bu sayı 30.000'i bile bulmadı. Bunun nedenini forumun normal sohbet forumu olmasına bağlıyorum.

Biğer taraftan forumun ziyaretçi sayısı günlük 1000 dolaylarından şimdi 2500-3000 kadar oldu.

Sitenin ziyaretçi grafiği doğru orantılı bir şekilde yükseliyor. Google tarafından inexlenen sayfa sayısının çokta önemli olmadığı konusunda Mert beye katılıyorum.