Sitemde Geçen Pr güncellemesinde pr 3 den 1 e düştü daha sonra 50k ya akin bulunan indexim önce 13k sonra 8k şimdide 1k larda gesio Bana ne önerirsiniz Domainimi Değiştiriyim..
This is a discussion on İndex Düşümü within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sitemde Geçen Pr güncellemesinde pr 3 den 1 e düþtü daha sonra 50k ya akin bulunan indexim önce 13k sonra ...
Sitemde Geçen Pr güncellemesinde pr 3 den 1 e düştü daha sonra 50k ya akin bulunan indexim önce 13k sonra 8k şimdide 1k larda gesio Bana ne önerirsiniz Domainimi Değiştiriyim..
domainden olduğunu sanmıyorum düşük bir ihtimalde olsa belki sandboxa girmiş olabilirsin.
Ama genel itibariyle bu sorun var yani googlenin ne ypatığınıne ettiğini çözmüş dğeilim. Birgün indexler artarken ertesi gün düşüyor vs bazen saçmalıyor google.
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
Yani Sandboxa Girdiysem Domain Değiştirmem GErek
Değiştirmesen bile sandboxtan çıkman için uzun bir süre gerekiyor bazen 1 yılı bile bulabilir. Eğer sandboxtan emin isen domain dğeişebilirsin yada yüksek prli sitelerden karşılıksız linkler alarak sandboxtan çıkabilirsin.
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
PR değerleri herkesin düştü. Pr değerlerini umursamayın. PR gösterişten başka hiçbirşey demek değildir. Indexlenen içerik sayınızı nereden kontrol ediyorsunuz ? site:domain.com querysi ile bakıyorsanız sonuçlarına inanmayın. Google dan gelen referral sayınızda düşüş varmı onu inceleyin.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
site:domain.com bu şekilde bakıyorum.hmm Referral SAyısına Nasıl Bakabilirim?
Google Analytics veya benzeri bir istatistik programı kullanarak.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam