Results 1 to 9 of 9

İki küçük soru

This is a discussion on İki küçük soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Your config.xml is writable. Don't forget to update permissions after you finish updating the configuration for security purposes. Vbseo ayarlarýna ...

Member
    Real Name
    eren
    Liked
    0 times

İki küçük soru

Your config.xml is writable. Don't forget to update permissions after you finish updating the configuration for security purposes.
    Vbseo ayarlarına girdiğim zaman üstte her zaman bu bulunuyor. Bu ne demek istiyor.

Ayrıca permalinke tıkladıgımda yeni bir sayfada konu açılıyor. Bunun bu şekilde değilde tıklandığı zaman aynı linkte sonuna permalink sayısı eklesin ve başka sayfada gitmesin istiyorum.

Member
    Real Name
    eren
    Liked
    0 times
    Hocam birde profilde konu sayısı göstermek istiyorum ama eklenti adını bilmiyorum. İngilizce tercümesi ve ya vbulletin.org daki linkini biliyorsanız paylaşırmısınız? Buradanda alabilirim.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    1 sorun config.xml dosyasının izinleriyle alakalı. Ayarlarınızda değişiklik yapmıycağınız zaman chmod 444 yapın.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member webmastersitesi's Avatar
    Liked
    16 times
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by rosqa View Post
    Hocam birde profilde konu sayısı göstermek istiyorum ama eklenti adını bilmiyorum. İngilizce tercümesi ve ya vbulletin.org daki linkini biliyorsanız paylaşırmısınız? Buradanda alabilirim.
    vbulletinle alakalı forumları kendi vbulletin destek forumlarında sorabilirsiniz. Yada ingilizceniz yoksa türkçe vbulletin destek siteleri mevcut google da arayabilirsiniz.

Senior Member
    Real Name
    Halil Yılmaz
    Liked
    5 times
    türkçe vbulletin destek sitesi mi?
    forum scriptleri arasın da en berbat desteği vbulletin destek siteleri veriyor. gerçi destek veriyor sözü bile lafın gelişi söylenmiş bir söz. bu kadar vbulletin destek sitesi var şu ana kadar aradığım hiçbir sorunun cevabını oralar da bulamadım. beni bırakın en basit soruların bile cevabsız kaldığını görüyorum.
    MyBB kullanırken destek sitelerinden rahatsızdım. hepsi olmasada çoğu destek sitesi çoluk çocuk tarafından kurulmuştu. vb ye geçince adam akıllı destek alacağımı zannediyordum. öyleye bu kadar para verilip alınan bir scriptin destek siteside yada o siteyi kuran kişilerde işi çiddiye alan kişiler olmalıydı.
    ama tam tersi oldu.
    hiçbir vb destek sitesi doğru düzgün destek veremiyor malasef. ben kendi adıma hiç bir vb destek sitesine girmemeye başladım artık.

Member
    Real Name
    eren
    Liked
    0 times
    vbulletin.org tan bahsetmiştim kardeşim. link vermek yasak mı bilmiyorum ama...

Member
    Real Name
    eren
    Liked
    0 times
    mert bey config.xml dizindeki yerini söylermisiniz. birde düzelttiğim zaman o oradan kalkacakmı. bu ayar ne kadar önemli?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    /vbseo/resources/xml/config.xml
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    eren
    Liked
    0 times
    Tamamdır. Cpanelimden dosya iznini 444 yaptım. ama daha önce köşesinde bulunan kapatma butonuna tıklayarak kapattıgım için yazılabilir değil uyarısı çıkmıyor.