vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on ? yerine - yada bosluk within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sitenizi google`a en hızlı nasıl indexletebilirsiniz? diye konu açıldıgında link alttaki gibi oluyor. ? yerine c harfi gelmiş boş kullansın ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| ? yerine - yada bosluk Sitenizi google`a en hızlı nasıl indexletebilirsiniz? diye konu açıldıgında link alttaki gibi oluyor. ? yerine c harfi gelmiş boş kullansın yada ? yerine - gelmesini nasıl saglarım 73303-sitenizi-google-en-hizli-nasil-indexletebilirsinizc.html biraz baktım ? yerine c - yerine _ bu ikisinde sorun var ? yerine - - yerine - olsun istiyorum bunları nerden nasıl yaparım |
|
| ||||
| ||||
| config_vbseo kısmında replacements kısmını aratıp bulun ve istediginiz karakteri, istediğinize eşleyin. Üst konuda ayrıntılı bilgi vardı character replacements hakkında |
|
| |||
| |||
| o kısmı hallettim fakat simdide su sekilde bir sorun var social groupslarda 2 tane grup var xxx.net diye grup açmıs mesela uzantısı www.xxx.net/groups/xxx-net.html olarak gozukuyor fakat tıklayınca sayfa değişmiyor. Aynı sekilde galatasaray.. diye bir grup var oda www.xxx.net/groups/galatasaray-.html olarak gozukuyor ama tıklayınca yine ilkinde oldugu gibi gruba girmiyor. diğer gruplarda sorun yok mesela fenerbahçe diye açılan gruba tıklayınca giriyor sıkıntı yok Code: // ****** CUSTOM CHARACTER REPLACEMENTS ******
// The following array enables you to select a replacement for characters other than the ones replaced
// by default.
$vbseo_custom_char_replacement = array('?' => '-',
'ß' => 'b',
'$' => 's',
'č' => 'c',
'Č' => 'c',
'Ğ' => 'g',
'ğ' => 'g',
'Ş' => 's',
'ş' => 's',
'İ' => 'i',
'ı' => 'i',