Results 1 to 7 of 7

Yeni versiyonda tr karakter çözümü ve admincp login sorunu çözümü?

This is a discussion on Yeni versiyonda tr karakter çözümü ve admincp login sorunu çözümü? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseo sisteminden yönlendirme yeme olayýmdan sonra maalesefki ayrýlmýþ güncelleme yapmamýþtým.Forumumdan kaldýrdýðým vbseoyu dün itibariyle güncelledim ve lisansýmý yeniledim.Forumuma kurulum yaptým ...

Junior Member seoadana's Avatar
    Real Name
    mahir
    Liked
    0 times

Yeni versiyonda tr karakter çözümü ve admincp login sorunu çözümü?

Vbseo sisteminden yönlendirme yeme olayımdan sonra maalesefki ayrılmış güncelleme yapmamıştım.Forumumdan kaldırdığım vbseoyu dün itibariyle güncelledim ve lisansımı yeniledim.Forumuma kurulum yaptım fakat admin panelimde login soruyor ve maalesefki bana lisansımla ilgili herhangi bir login kodu veya kullanıcı adı şifre vs gelmedi.Kendimmi oluşturacağım yada sizdenmi talep edeceğim acaba?
    Kendim oluşturacaksam hangi dosyayı editlemem gerekiyor.
    Birde hocam eski sürümlerde vbse-config.php diye bir dosya için tr karakter editlemesi yapıyorduk.Şimdi o dosya sanırım 6 versiyonda kaldırılmış durumda.Kararker sorunu için takip etmem gereken yolu tarif ederseniz sevinirim.

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    Quote Originally Posted by seoadana View Post
    Vbseo sisteminden yönlendirme yeme olayımdan sonra maalesefki ayrılmış güncelleme yapmamıştım.Forumumdan kaldırdığım vbseoyu dün itibariyle güncelledim ve lisansımı yeniledim.Forumuma kurulum yaptım fakat admin panelimde login soruyor ve maalesefki bana lisansımla ilgili herhangi bir login kodu veya kullanıcı adı şifre vs gelmedi.Kendimmi oluşturacağım yada sizdenmi talep edeceğim acaba?
    Kendim oluşturacaksam hangi dosyayı editlemem gerekiyor.
    Birde hocam eski sürümlerde vbse-config.php diye bir dosya için tr karakter editlemesi yapıyorduk.Şimdi o dosya sanırım 6 versiyonda kaldırılmış durumda.Kararker sorunu için takip etmem gereken yolu tarif ederseniz sevinirim.
    Lisansınızı yenilediyseniz tamamdır, herhangi bir bilgi gönderilmiyor vBSEO kontrol panelinde beliren yeni lisans kodunu aynı yerdeki eski kodun üzerine yapıştırarak onaylıyorsunuz.

Karakter değişimi şimdi VBSEO ACP panelinden yapılıyor bu konuda açıklama yapılmıştır.
    vBSEO 3.5.0 - URL'lerde Karakter Değişimi

Real Name
    mahir
    Liked
    0 times
    Teşekkürler hocam.Zorda olsa login ve dil sorunu çözüm konularındaki bölümleri uygulamaları buldum.İlginiz için teşekkürler.Yanlız bir konuda daha sorum olacak.Benim download kısmına girdiğimde listemde indirebilkeceğim sürümler vs listeleniyor fakat aşağıdaki linkte görülen başlıktaki uygulama panelim yok.Bu bir hatamıdır yoksa kaldırıldımı?
    vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Olduğu gibi duruyor bahsettiğiniz kızım
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    mahir
    Liked
    0 times
    Panelimde orda belirtilen açılır kapanır menü vs olmadığını düşünüyorum.Siz o kısım orda var diyorsunuz ama bana nasıl ulaşabileceğimi serbest bir konuysa buraya yok görülmemesi gereken bir uygulamaysa özel mesaj halinde printscreen yapıp atarsanız memnun olurum.

Kısacası benim customer profilim yok.Bir ticket atmak,yada nebileyim site adresimi vs değiştirmek,ayarlarımı görmek vs tarzı açılır menünüz account tools bende yok.

Senior Member zbahadir's Avatar
    Real Name
    Zafer BAHADIR
    Liked
    18 times
    orada görülen uygulama panelinin sizinle bir ilgisi yok.
    vBSEO sitesinin müşteriler için ürünleri müşterilerine sunum yaptığı paneldir.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    https://www.vbseo.com/support/ adresinden ticket açabilirsiniz. Özel mesajdan destek vermiyoruz.
    Downloads alanı kullanıcının sahip olduğu lisansları ve indirebileceği versiyonları listelemektedir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam