vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Yeni Vbseocu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar Yeni vbseo kurdum mert beyin yardımlarıyla ( vbseo alım konusunda) ama üzüldüğüm ve düzeltmek istediğim bir konu var ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Yeni Vbseocu
Merhaba arkadaşlar Yeni vbseo kurdum mert beyin yardımlarıyla (vbseo alım konusunda) ama üzüldüğüm ve düzeltmek istediğim bir konu var mümkünse. Eski indexlenmiş konularıma google`dan tıkladığımda. Page Not Found yazıyor bunu nasıl yönlendirebilirim yeni html linklerine. Örnek: http://www.opelx.com/corsa-c-easytro...miri-t167.html Konuyu vbtech.net te de açmıştım ama burayada açmayı uygun gördüm. |
|
| ||||
| ||||
|
vBulletin'in defaulr urlleri otomatik olarak yönlenir. Daha önce zoints kullanıyorsanız Zoints'ten vBSEO'ya Geçi? makalesini okuyabilirsiniz.
|
| Thread Tools | |
| |