Results 1 to 3 of 3

Yeni VBSEO lisansi hakkinda

This is a discussion on Yeni VBSEO lisansi hakkinda within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Öncelikle selamlar... Yaklasik üc hafta önce ilk defa VBSEO lisansi satin almak icin gerekli islemleri yaptim. Ödemeyi paypal üzerinden gerceklestirdim. ...

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times

Yeni VBSEO lisansi hakkinda

Öncelikle selamlar...

Yaklasik üc hafta önce ilk defa VBSEO lisansi satin almak icin gerekli islemleri yaptim. Ödemeyi paypal üzerinden gerceklestirdim. Heyhat o esnada VBSEO´yu kullanmak istedigim website linkini yazarken kücük bir hata neticesinde bir harf fazla yazmis websitemin linkini hatali vermisim...

Yinede mail adresim dogruydu ve Paypal´den ücretin ödendigine dair mail aldim... O günden bu yana VBSEO´dan ne bir mail geldi ne bir ses cikti..

Acikcasi ingilizcem iyi degildir, eksik yaptigim birseyler varmi bilmiyorum. Bu sorunu asmamda yardimci olabilirseniz sevinirim...

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Özel mesaj ile bana ödeme transaction id sini ve forum bilgilerinizi gönderiniz lütfen.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Ercan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Özel mesaj ile bana ödeme transaction id sini ve forum bilgilerinizi gönderiniz lütfen.
    Sn Gökceimam gerekli bilgileri özelinize gönderdim, heyhat Özel mesaj ayarlarimda gerekli ayarlari yapmadigim icin gönderilmis olan ögeler kismina kopyayi almamis...

Acikcasi sizden ricam özel mesajin size ulasmamis olmasi durumunda haberdar ederseniz tekrar gönderecegim...