vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Yeni server vbseo load sorunu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; tek site ama yaklaşık 4k hit var yanındada kardes yaklaşık 1.8k hit alıyor. Ram sorunu yok sadece cpu şişiyor......
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
tek site ama yaklaşık 4k hit var yanındada kardes yaklaşık 1.8k hit alıyor. Ram sorunu yok sadece cpu şişiyor... |
|
| ||||
| ||||
|
birde 2.4 işlemci seçmeseydin keşke 533 oluyor onlar 775 olsaydı celeron bile olsa ondan iyi olurdu. Server aldığınız arkadaşla bi irtibata geçin isterseniz size yardımcı olucaktır. eski serverin 2.8 ve lga 775 miş bak 775 ile 533 arasında dağlar var 775 iste derim.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Sanırım sunucu ram miktarını artıramayacaksınız çünkü max 1 GB ram destekliyor olabilir. Minimum p4-3GHz/2GB ramlı bir sunucu sizin için ancak yeterli olur diye düşünüyorum. İleride sorun yaşamamanız için. |
|
| ||||
| ||||
|
merhaba zbahadir firma yetkilisi ile konustum tam kodunu bilmiyorum E2140 mü öle bir işlemci takılacaklar c2o serisi bununla beraber normalde ddr400 olan ramlerde drr2 667 mhz yükselicek sanırım bu sunucu bir nebze olsada hafifletir sitelerin yükünü ilerde ek 1gb ram taktırabilirim aslında su hitlerin paraya cevirebilsem bi nebze daha iyi sunucuya geçebilirim |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
konu için teşekkürler |
| Thread Tools | |
| |