Arkadaşlar yeni kategori ekliyorum eklediğim yeni kategorinin vbseo linki çalışmıyor sayfa bulunamadı diyor. Bu problemi nasıl aşabilirim
Açılmayan Link: Bu kategorideki Video Araçları bağlantısı çalışmıyor.
This is a discussion on Yeni kategori problemi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaþlar yeni kategori ekliyorum eklediðim yeni kategorinin vbseo linki çalýþmýyor sayfa bulunamadý diyor. Bu problemi nasýl aþabilirim Açýlmayan Link: Bu ...
Arkadaşlar yeni kategori ekliyorum eklediğim yeni kategorinin vbseo linki çalışmıyor sayfa bulunamadı diyor. Bu problemi nasıl aşabilirim
Açılmayan Link: Bu kategorideki Video Araçları bağlantısı çalışmıyor.
arkadaşlar seoyu deaktif edip açılmayan kategoriye konu ekledim sonra vbseo yu tekrar aktif ettim kategori linkini çalıstırmak için hem açtıgım başlık hem bahsettiğim kategori yine açılmıyo hata kod şudur. Warning: require(/home/nearncom/domains/nearamistin.com/public_html/2226-plato-video-ipod-converter-new-post.html) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxxx/domains/nearamistin.com/public_html/vbseo.php on line 1609
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/nearncom/domains/nearamistin.com/public_html/2226-plato-video-ipod-converter-new-post.html' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/xxxxx/domains/xxxxx.com/public_html/vbseo.php on line 1609
Relevant Replacements özelliği aktif ama böyle bir problem var
Pathlerinizde sorun var. Eğer path belirlemişseniz bunların tamamını doğru belirlediğinizden emin olun.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
zannetmiyorum mert bey başka kategori açıyorum sorun olmuyo acaba daha önce bu kategori isminde bi kategori açmış olabilirmiyim onla alakalı olurmu yani sitemden bi kaç kategori silmiştim
Olabilir , size tavsiyem ilk olarak forum table'ınızı repair etmenizdir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam