Merhabalar ben vbseoyu yeni satın aldım fakat sorunum var mesela Yarışmalar Bölümüm var o bölüme giriyorum sitenin sonu xx.com Adult Resources böyle oluyor nasıl düzeltebilirim şimdiiden teşekkürler
This is a discussion on Yardım edin Sitenin sonundaki türkçe harfler %F within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar ben vbseoyu yeni satýn aldým fakat sorunum var mesela Yarýþmalar Bölümüm var o bölüme giriyorum sitenin sonu xx.com Adult ...
Merhabalar ben vbseoyu yeni satın aldım fakat sorunum var mesela Yarışmalar Bölümüm var o bölüme giriyorum sitenin sonu xx.com Adult Resources böyle oluyor nasıl düzeltebilirim şimdiiden teşekkürler
arakdaşlar saçma sapan bir şey çıktı yanlışlıkla düzeltirmisiniz
Flood için özür dilerim şöyle olacak...
Merhabalar ben vbseoyu yeni satın aldım fakat sorunum var mesela Yarışmalar Bölümüm var o bölüme giriyorum sitenin sonu www.ornek.aaa /yar%FD%FEmalar/ böyle oluyor nasıl düzeltebilirim şimdiiden teşekkürler
Isminize ait vBSEO lisansı bulunmuyor. Eğer lisans satın aldıysanız lütfen özel mesaj ile bana ödeme detaylarınızı bildiriniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam