Merhaba.
vbulletin 3.8.3 de;
Vbseo 3.6 da Like dosyaları FTP de hangi bölüme atılıyor ?
Ayrıca Avatar ve İmzalar Gözükmüyor malesef![]()
This is a discussion on Yardım edermisiniz within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba. vbulletin 3.8.3 de; Vbseo 3.6 da Like dosyalarý FTP de hangi bölüme atýlýyor ? Ayrýca Avatar ve Ýmzalar Gözükmüyor ...
Merhaba.
vbulletin 3.8.3 de;
Vbseo 3.6 da Like dosyaları FTP de hangi bölüme atılıyor ?
Ayrıca Avatar ve İmzalar Gözükmüyor malesef![]()
vBSEO 3.6 ile daha onceki surumlerde hicbir kurulum farkliligi bulunmamaktadir. Standart kurulum veya guncelleme yapmalisiniz.
vBSEO'nun imzalar ile alakasi bulunmuyor.
Avatar yeniden yazma kurallariniz icerisinde user_id bulundugundan emin olunuz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Ben İlk defa kuruyorum O Yüzden Soruyorum.
Eğer daha önce onlarca defa Kurulum yapsaydım Bu dediklerinizden Bişeyler anlardım.
Özelden destek vermiyoruz deyip kestirip atıyorsun Mert Bey.
Burdanda Verdiğiniz destek Bu kadarmı dicem Yine Tersliceksiniz.
Ben Yine Özür diliyorum.
Halbuki satın alırken ne kadar kibardınız.
Kurulum aciklamalarina ihtiyaciniz oldugunu net sekilde yazarsaniz bende bunu size net sekilde belirtebilirim Ergun bey. Siz sorunuzu net olarak sormazsaniz bende net cevap veremem.
Kurulum aciklamalari vBSEO paketi ile birlikte gelmektedir docs klasoru icerisinde readme.html dosyasini kontrol edebilirsiniz. Turkce'sine ihtiyaciniz var ise vBSEO 3.5 Kurulum Aç?klamas? | Gokceimam adresinden okuyabilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Ozel mesajdan ilk gunden beri destek vermiyoruz. Bununda sebebi sudur :
Herkese ozel mesajdan destek vermeye kalkarsak 100 lerce kisi ayni soruyu sormak durumunda kaldiginda ayni mesaji 100 lerce kisiye tekrar etmek durumunda kaliriz ve buda cok fazla zaman harcayan birsey oldugundan dolayi uygulamadigimiz birsey. vBSEO.com forumlarinda konu acarak veya ticket sistemini kullanarak her zaman destek alabilirsiniz. Ancak biz kesinlikle ozel mesajdan destek vermiyoruz.
Kurulumu Yaptım Mert bey.Avatarlar imzalarda düzenlendi.Yani bu sorun çözüldü.
Fakat Konu içerisinde Beğen butonu Gözükmüyor
Postbit veya postbit_legacy templatelerinizin standart templateler oldugundan emin olunuz ve mutlaka like sistemini aktif ettiginizden emin olunuz Ergun bey.
Like tree veya herhangi ozellestirme konusunda destek vermiyoruz malesef. Like tree tamamen CSS ile ozellestirilmistir ve bunu duzenlemek icin CSS bilginiz olmasi gerekmektedir. Duzenleme yapmak icin vBulletin 3 serisinde vbseo/resources/css/vbseo_buttons.css dosyasinda duzenleme yapmalisiniz.
Css hakkında bilgim var biraz, çoğu boyutu değiştirdim ama bir türlü uzunluğu değiştiremedim. Hangi kod olduğunu söyleseniz yardımcı olsanız.
Ergun bey , gunumuzde kullanilan her browserda dahili CSS kontrol edici vardir. Bu ozellikleri kullanarak kendinizde kontrol edebilirsiniz. Daha once belirttigim gibi ozellestirmelere yardimci olmuyoruz.
İyi bakalım öyle olsun.