Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 22 of 22

Yardım

This is a discussion on Yardım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey su konuya aciklik getirmek istiyorum.Sizin kaldirtiklarinizi ben cok kisa zaman once ekledim foruma yani su son iki ay ...

Junior Member
    Real Name
    meral
    Liked
    0 times
    Mert bey su konuya aciklik getirmek istiyorum.Sizin kaldirtiklarinizi ben cok kisa zaman once ekledim foruma yani su son iki ay icinde. Sabir derken ne zamana kadar 1yila yaklastik seo kurulali.Birseylermi yanlis cozemiyorum.Ozgun icerik diyorsunuz ama benim gordugum sitelerdede ozgun icerik yok ama masallah benden sonra seo aldilar ama cok iyi ilerlediler ben bu olayi cozemiyorum.Bana yardimci olabilecek gonullu bir arkadas yokk mu?????????

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Meral hanım , siz kendiniz daha site haritanızı sadece 2 hafta önce eklediğinizi söylüyorsunuz. Yapılması gerekenleri yapmıyorsanız bugüne kadar benim ne dememi istiyorsunuz anlamadım.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    meral
    Liked
    0 times
    Basindada soyledim surekli ayni seyi tekrar etmek hosuma gitmiyor bilgim olmadigi icin iki hafta once ekledim.Ben seo aldiktan sonra baska birsey yapilmasi gerektigini bilseydim zaten bu vakite kadar beklemezdim eklerdim.NEyse tesekkur ederim

Senior Member
    Real Name
    Halil Yılmaz
    Liked
    5 times
    site adresinizi merak ettim. mahsuru yoksa p.m olarak gönderirmisiniz bana.
    birde vbseo kullanmakla iş bitmiyor. vbseo vbulletin için en uygun seo eklentisi ama tek başına hiçbir anlam ifade etmez. google de üst sıralara çıkmak için 5-6 bin doları gözden çıkaran insanlar var vbseo'ya 150 dolar verip işi vbseo ile bitirmek yada bitirdiğini sanmak mantıklı bir düşünce sayılmaz.
    seo uzun soluklu ve sabır gerektiren bir işlemdir. ve seo daki doğrular sorekli değişir. bugün geçerli olan bir kural yarın google nin algoritma değişmesiyle yer ile yeksan olur.
    size tavsiyem bol bol seo makalesi okuyun. her okuduğunuza inanmayın ama. zira türkiye de 2 seo makalesi okuyan eleman kendini seo uzmanı sanıyor. bununlada yetinmeyen doğru olmayan şeyler söyleyip insanları yanıltıyor. siz bol bol okuyun ve gözlem yapın. bana göre seo nun %80 i gözleme dayalıdır.

Junior Member
    Real Name
    meral
    Liked
    0 times
    Benim en buyuk sorunum zaman,cok fazla zaman ayıramıyorum.Bu konuda cok bılgım olmadıgını zaten basından berı belırtıyorum.bır ıkı makale okuyup kendımı seo uzmanı zannetmen mumkun degıl.Ben su anda seo panelime giremiyorum.

Senior Member
    Real Name
    Halil Yılmaz
    Liked
    5 times
    Yok yok beni yanlış anladınız. Ben size 2 seo okuyup kendinizi seo uzmanı sanmayın demiyorum.
    Demek istediğim şuydu webmaster sitelerinde seo makalesi yazan bir yığın kişi var. Bunlar genellikle çoluk çocuk. hayatların da 2-3 seo makalesi okumuşlardır ve piyasaya çıkıp seo uzmanı olduklarını iddia ederler.
    Söyledikleri şey hep klişedir, ve genellikle yanıltıcı bilgiler içerir. Bol bol makale okuyun derken bu kişilerin yazdıklarını okuyun ama her okuduğunuz makaleyi doğru kabul etmeyip sorgular ve şüpheci gözle değerlendirin. Ha bu kişilerin arasında sayıları 3-5 i geçmeyen kaliteli ve doğru makale yazan arkadaşlar var. Bu kişiler yazılarıyla kendilerini hemen belli eder zaten.
    Uzun lafın kısası, seo zaman ve sabır gerektirir. Sizde de o yok. en azından zamanınız yok.
    vbseo panelindeki şifreyi nasıl sıfırlayacağınıza dair bilgiyi Mert Bey yazmıştı zaten onu uygulamanız yeterli.

Junior Member
    Real Name
    meral
    Liked
    0 times
    Bilgiler için teşekkürler.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2