Arkadaslar yazdim ama kimse cevap vermedi !@#$%^&*(); bu gibi karakterleri iceren konu basliklarimda redirect eror aliyorum google webmasters toolsta. Yaklasik 500 erorlu konum var bu durumu nasi duzeltiriz?
This is a discussion on Yardim lutfen arkadaslar within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar yazdim ama kimse cevap vermedi !@#$%^&*(); bu gibi karakterleri iceren konu basliklarimda redirect eror aliyorum google webmasters toolsta. Yaklasik ...
Arkadaslar yazdim ama kimse cevap vermedi !@#$%^&*(); bu gibi karakterleri iceren konu basliklarimda redirect eror aliyorum google webmasters toolsta. Yaklasik 500 erorlu konum var bu durumu nasi duzeltiriz?
arkadaslar sorunumu bilen kimse yokmu?? Nasil duzeltirim.
!@#$%^&*(); içeren bir linkinizi verebilirmisiniz ?
1 hafta sonra sorunu cozdum sanirim atakan abi...Replace non english secenegini tr karaterler dogru ciksin diye forumda aciklandigi gibi no demistim. Simdi Yes dedim ve artik !@#$%^&*(); bu gibi karakterleri iceren konu basliklari %20 %40 gibi sekillerde cikmiyor... Insallah redirect erorlarimda gider zamanla... Sagolasin.
config_vbseo.php dosyanda $vbseo_custom_char_replacement oluşturman gerek ve replace non english no olsun. oluşturacan char replacement da şöyle;
Code:$vbseo_custom_char_replacement = array( '^' => '', '&' => '', '*' => '', '%' => '', '$' => '', '#' => '', '@' => '', '(' => '', ')' => '', 'C' => 'c', 'c' => 'c', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e');
Tesekkur ederim dediginiz sekilde yaptim sorunum hallodu bir kac karakter daha ekledim ben
$vbseo_custom_char_replacement = array('é' => 'i',
'`' => '',
'=' => '',
'|' => '',
']' => '',
'[' => '',
'}' => '',
'{' => '',
';' => '',
')' => '',
'(' => '',
'@' => '',
'#' => '',
'$' => '',
'%' => '',
'*' => '',
'&' => '',
'^' => '',
'Ð' => 'g',
'ð' => 'g',
'Þ' => 's',
'þ' => 's',
'Ý' => 'i',
'ý' => 'i',
'Ç' => 'c',
'ç' => 'c',
'Ü' => 'u',
'ü' => 'u',
'Ö' => 'o',
'ö' => 'o',
'ý' => 'i',
'Ý' => 'i',
'é' => 'i',
'â' => 'a',
'Ê' => 'e',
'Â' => 'a',
'ê' => 'e',
'c' => 'c',
'G' => 'g',
'g' => 'g',
'S' => 's',
's' => 's',
'I' => 'i',
'i' => 'i',
'Ç' => 'c',
'ç' => 'c',
'Ü' => 'u',
'ü' => 'u',
'Ö' => 'o',
'ö' => 'o',
'i' => 'i',
'I' => 'i',
'â' => 'a',
'Ê' => 'e',
'Â' => 'a',
'ê' => 'e');
Rica ederim![]()
evet ben ne yapıp ettiysem büyük olan Y harflerini birtürlü küçük gösteremedim öyleki linklerde haylaz yazan linkler hailaz oluyor![]()