vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Yaho sitemap sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar vbseo sitemapta google gıbı yahoonunda eklenmesını ıstıyorum ama yahooya sıtemı ekledım ama degısen hıcbırsey yok. vbseo secenegınden sıfreyı gırıpp ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Yaho sitemap sorunu
Arkadaşlar vbseo sitemapta google gıbı yahoonunda eklenmesını ıstıyorum ama yahooya sıtemı ekledım ama degısen hıcbırsey yok.vbseo secenegınden sıfreyı gırıpp anasayfaya gırınce alta google ve yahoo ıstatıstıklerı cıkıyor yahoo herzaaman sıfırlarda bunu nasıl artırabılırım yardımlarınızı beklıyorum...
|
|
| ||||
| ||||
|
aynı sorun bende hep var bir türlü yükseltemedim yahoo yu
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben ekstra bir ayar yapmadım yahoo siteexplorer kısmına sitemap ları submit etmekten başka ve sürekli yahoo da dolanan botlar arasında, bir sorun yok yani bilginize.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Dolanıyorlar derken, bot aktivite log larında yahoo da 15 bin civarı sayfa geziyor gösteriyor ortalama her gün.
|
|
| |||
| |||
| Sureklı sıtedeler google botları gıbı ama ındexlıyorlarmı bılmıyorum ıste bunu ögrenmek ıstıyorum zatende bu yahooyu yıllardır cozemedım gıttı...
|
|
| ||||
| ||||
|
Yahoo sayfaları dolanıyor ancak yahoo dan gelen ziyaretçiden de, indexinden de bir hayır yok bence |
|
| |||
| |||
| Çok doğru dolanmasına dolanıyorlar ama bir faydası yok işte yada bizi beğenmıyorlar yahoo daha nasıl indexleme yapıyor anlamış deılım..
|
| Thread Tools | |
| |