Arkadaşlar daha önceden Y harfleriyle ilgili bu tarz bir sorun yoktu sanırım.
Sorun şu sitede içinde Y harfi geçen linklerdeki Y harfleri i harfiyle değişiyor.
Yani kendi ismimin linki bile haylaz olarak değil hailaz olarak çıkıyor ayar oldum
Örnek link:
Türkiye Gündemi - HaYLaZTuRK ™ EGLeNCe PLaTFoRMu
daha önceden normal oalrak çıkıyordu hatırladığım kadarıyla.
Vbseocp.phpden ;
Replace Non-English Characters in URLs? kısmını Yes yada No olarak değiştirdim ayrıca congif_vbseo.php dosyasının içeriğinide dğeiştim ama yine hala aynı sorun evam ediyor.
Orjinalindeki Replacement Chars kısmı aşağıdaki gibi idi;
ben bunu alttakiyle dğeiştirdim yine sorun çözülmedi;Code:$vbseo_custom_char_replacement = array( '?' => 'c', '?' => 'c', '?' => 'd', '?' => 's', '?' => 's', 'Y' => 'i', 'y' => 'i', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'ı' => 'i', 'İ' => 'i', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e');
Birde ilginç olan ise daha önceden Kontrolpaneli linki alttai gibiydi;Code:$vbseo_custom_char_replacement = array( '`' => '', '=' => '', '|' => '', ']' => '', '[' => '', '}' => '', '{' => '', ';' => '', ')' => '', '(' => '', '@' => '', '#' => '', '$' => '', '%' => '', '*' => '', '&' => '', '^' => '', '?' => 'D', 'Y' => 'y', '?' => 'g', '?' => 's', '?' => 's', 'Y' => 'i', 'y' => 'i', '?' => 'c', 'Y' => 'y', '?' => 'd', '?' => 's', '?' => 's', 'Y' => 'i', 'y' => 'i', 'Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'ı' => 'i', 'İ' => 'i', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e');
http://www.xxxx.com/kontrolpaneli/
ne olduysa oda şimdi alttaki gibi yani eskisi gibi olmuş;
http://www.xxxx.com/usercp.php
Custom Rewrite Rules kısmında bunlara ait tüm dğeişiklikle mevcut olmasına rağmen işlemiyor anlamadım gitti.

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote