vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Xcache Hatası! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo 3.1.0 ı yükledikden sonra Xcache i kullandığım zaman konular 404 hatası veriyo. Bu sorunla karşılaşan varmı. Yada bi fikri ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Xcache Hatası! vbseo 3.1.0 ı yükledikden sonra Xcache i kullandığım zaman konular 404 hatası veriyo. Bu sorunla karşılaşan varmı. Yada bi fikri olan ? vbseocp den xcache i seçiyorum. |
|
| |||
| |||
|
Bu arada supportdan yardım istedim ve 5 gün geçmesine rağmen hala sorunu anlayamadı arkadaş |
|
| |||
| |||
|
Ticket id'si : 5860 İngilizce olarak yazdım. Oleg Ignatiuk cevap yazdı fakat yardım etmenin ucundan bile geçmedi |
|
| ||||
| ||||
|
Ticket'ınızı okudum ve çok açık söyleyebilirim ki sorunun büyük ihtimalle kaynağı hatalı xcache kurulumu. Kaldırıp kurmanızı tavsiye ederim çünkü xcache hiçbir aşamada 404 hatası almanıza sebep olmaz. Ayrıca vbseo control panelinden xcache desteğini kaldırırsanız forumunuz çalışacaktır.
|
|
| |||
| |||
|
Bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için sadece şunu söyleyebilirim. Xcache i sunucu yöneticileri kurmuşdu. Aynı konudan sunucu firmasına yardım isteyerek konu açdım. Fakat sunucu yöneticileri Xcache ile sorun olmadığını söylediler. Zaten diğer sitelerin hiçbirinde sorun olmuyor. Vbseo çalışınca sorun oluyor. Elim kolum bağlı |
|
| |||
| |||
|
Haklısınız. Bir sorun olduğu kesin. Bu sorunu çözmekde yardım ettiğiniz (!) için teşekkürer. Konu kapanabilir. |
|
| ||||
| ||||
|
Sorunu çözmek için zaten ticket aracılığı ile yardım ediliyor. Buradan da aynı şekilde yardım etmeye çalışıyorum farkındaysanız. En azından bu konu içerisinde tavsiye ettiğim değişikliği yapıp yapmadığınızı ve bundan ne sonuç alıp almadığınızı yazmazsanız benimde yapacak birşeyim olamaz.
|
| Thread Tools | |
| |