Windows makinada çalıştırabilirmiyiz bunu çalıştıramıyorsak neden hala win makina için olanı yapılmadı?
This is a discussion on Windows Makina within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Windows makinada çalýþtýrabilirmiyiz bunu çalýþtýramýyorsak neden hala win makina için olaný yapýlmadý?...
Windows makinada çalıştırabilirmiyiz bunu çalıştıramıyorsak neden hala win makina için olanı yapılmadı?
IIS serverlarda ISAPI rewrite modulu kurulu olması gerekiyor
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
ilginize teşekkürlerde kurulumu siz yaparmısınız veya ben yapsam sorunla karşılaşırsam ben hemen karşımda birini bulabilecekmiyim ve ücreti ne kadardır kusura bakmayın bu konuda pek bi bilgim yok..
vBSEO kurulumuyla ilgili biz her türlü yardımı yapıyoruz ancak onun haricinde kurulumu sizin yapmanız gerekiyor. Ancak vBSEO kurulumu 3-4 dakika sürmüyor. Support ticket veya forumda açacağınız konularla her zaman destek sunuyoruz. Ancak imzamda görebileceğiniz gibi ayın 9'una kadar seyahatteyim ve her an yardım sunamam. Ancak ingilizce destek alabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam