Results 1 to 4 of 4

Win2003 makinede VBSEO

This is a discussion on Win2003 makinede VBSEO within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Win2003 makınelerde vbseo çalışıyor, elimdekı lınux makıne her gun akşam saatlerınde kıtlenıyor win makıneye geçtığımde bu tur takılmalar olmayacağı soylenıyor, ...

Senior Member jacki's Avatar
    Real Name
    metin
    Liked
    0 times

Win2003 makinede VBSEO

Win2003 makınelerde vbseo çalışıyor,
    elimdekı lınux makıne her gun akşam saatlerınde kıtlenıyor win makıneye geçtığımde bu tur takılmalar olmayacağı soylenıyor, acaba win2003 makınede aynı performansı alabılırmıyım vbseo da win makıneye geçmke bir çözum mu ?

şu ankı serverım
    p4 2.8
    2Gb ram
    80 GB Hd şeklınde

Gunluk hıt 15 - 17k hit

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Win olmasıyla yakından uzaktan alakası yok. Sana daha öncede söyledim Metin , senin sorunun serverın yeterli olmaması.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member jacki's Avatar
    Real Name
    metin
    Liked
    0 times
    mert onerebıleceğın bır sıstem varmı acaba ?
    sanırım çift işlemcı dıyeceksın, buun dıiında ram ne olmalı ? tr sunucularında bw sorunu var az bw çok ucret ıstıyorlar yurtdışı bır server kullanacağım yıne aylık 800 Gb bw tukeıyorum
    (bu arada çok aradımda bulamadım senı nsıtede bu alttakı xxx query xxx sanıye olayını yapmışsın nasıl yaptın)

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sana en uygun makina dual işlemci ve minumum 6~8 gb ram civarında olmalıdır. Hatta bana kalırsa iki ayrı server alıp ikiside dual işlemci birini mysql birini httpd kullanmanı tavsiye ederim.

Önerebileceğim bir yer elbette var dpe-2950 - Dual Xeon Dual Core WOODCREST 2.0Ghz

Woodcrest server lar yeterince kuvvetli ve avantajlı bunun üstüne ram'i upgrade edersen mükemmel bir alet olur. Veya diğer alternatiflerde var.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam