vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on warez vbseo kullananlara para cezası ve hapis olsa :s within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo kullanan bir sürü webmaster arkadaşlarımız var ve bizim hakkımızı yiyorlar bu warez kullananlar parasıyla almak yerine beleşe kaçıyorlar buna ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vbseo kullanan bir sürü webmaster arkadaşlarımız var ve bizim hakkımızı yiyorlar bu warez kullananlar parasıyla almak yerine beleşe kaçıyorlar buna bi çare yokmu şikayet etmekten başka şikayet ediyoruz 2 - 3 aydır aynı warezi kullanıyo siteler ve hiçbirşey yapılmıyor bütün arkadaşlardan ilgi bekliyorum bu konuyla ilgili |
|
| ||||
| ||||
|
Gerekeni vbseo ekibi yapacağından eminim ve ben şöyle birşey farkettim lisanssız vbseo kullanan forumların hitleri düşük bi ilgsi varmı bilmiyorum ama ben öyle gözlemledim. Ben vicdanen rahatım warez kullanmanın hırsızlıktan hiç bir farkı yoktur warez kullananlar beni pek ilgilendirmez vbseo'nun sorunu o. |
|
| ||||
| ||||
|
O zaman korsan mp3 kullanan, çeken veya arka sokaklardan polisin önünde hatta polisin de film aldığı, oyun aldığı, windows vista işletim sistemi aldığı kişileri de hapise atmak ve para cezası olması lazım Keşke öyle birşey olsa arkadaşım ama hayal geliyor bana. Gerçi son aylarda oluşan, Bilişim suçları ve cezaları olgusu da eskiden biraz daha iç açıcı bir tabloda, ummarım önce korsan yayıncılık önlenir, sonrasında sıra vbseo ya gelir zaten. Vbseo, diğer kavramlardan çok daha kontrolü zor bir sistem, sonuçta kodlama ve kırıp kullanmak kolay karşıda muhatap yok, polis bildigi halde hala korsan cd ler satan adamlar oldugu sürece, vbseo yu korsan kullananlar hayli hayli olur Ancak benim vbseo dan istegim ve görüşüm, bu yazılımın bir şekilde, online belirli aralıklarla direkt vbseo serveri ile haberleşmesi ve lisans kontrolü şeklinde ileri düzey teknik şartları olursa anca bu gibi önlemeye yönelik yaptırımlar yapıcı olur..
__________________ Best Mobile Phones Portal ( in Turkish ) www.maxicep.com |
|
| |||
| |||
|
Bence google'da Null vBSEO yazdığınızda çıkan ve dağıtım yapan sitelere uyarı gönderilse devamında ise bir dava açılsa az da olsa işe yarar. Ama şimdilik 1 yıldır buradayım ama hala bir yaptırım yok.Ya da ben göremedim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hangi yazılım firmasında var dediginiz şekilde ? Olsa bile sonuçlanan .. |
|
| |||
| |||
|
vbulletin hangi firmayı uyarsa anında engelleniyor, vbseo neden vbulletin gibi bir yaptırım uygulayamıyorki
|
|
| ||||
| ||||
|
Bir yaptırım uygulanıyor ancak vBulletin ile vBSEO'nun farklı iki firma olduğu gerçeği unutulmamalıdır. vBulletin alanında 10 senedir hizmet veren bir firmayken Crawlability çok daha yeni bir şirket. Bundan dolayı bazı eksikler elbette oluyor. Bu konuda çok yakın bir zamanda çok farklı değişiklikler görülecektir. Legal konularla ilgilenen yetkililerimiz hazırlıkları tamamladığı zaman nulled kullanımının önüne büyük ölçüde geçebilicez. Bu olgu ile ilgili malesef detaylı bilgi veremem.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Firmalar veya ciddi oluşuma sahip sitelerde zaten warez hali olmaz kolay kolay. Diğer amatör diye tabir edebileceğimiz kısımda warez kullanır ancak vbulletin uyarısı ile bir sonuc elde edildigini görmedim. En kötü ihtimal db yedegi elinde 2 gün sonra tekrar açar farklı biryerden host alarak. Sonucta ne bir para cezası var nede başka bir maddi yaptırım, ilk mesajda dediginiz gibi .. |
| Thread Tools | |
| |