Results 1 to 2 of 2

Warez vBSEO hakkında.

This is a discussion on Warez vBSEO hakkında. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba. Ben vBSEO almayý düþünüyordum fakat internette warez vBSEO dolu. vBSEO warez kullanýma karþý patentini almýþ olan ve hukuki yönden ...

Junior Member
    Real Name
    timys
    Liked
    0 times

Warez vBSEO hakkında.

Merhaba.

Ben vBSEO almayı düşünüyordum fakat internette warez vBSEO dolu. vBSEO warez kullanıma karşı patentini almış olan ve hukuki yönden haklı olan taraf diye biliyorum.

Buna rağmen warez vBSEO kullanan/dağıtan siteler var. Bu sitelere birşey olduğunu görmedim/duymadım. Warez vBSEO'ya karşı gerçekten bir yaptırım var mı ? Var diyorsanız, kapatılan veya uyarı gönderilen site örnekleri var mı ?

+

Bir sitenin warez vBSEO kullandığını nasıl tespit ediyorsunuz ? Crack işlemi yapılan siteler de vardır. Ayrıca 3.2.0 versiyonunda footer'den vBSEO linkinin kaldırıldığını ve warez vBSEO kullanımının tespit edilemediğini duydum.

Şu anki vBSEO lisans ücreti nedir ?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bu sitelerde kullananların açtığı konuları takip ederseniz birçoğu hakkında yasal işlem yapıldığını görebilirsiniz. Hepsi nulled versiyonu bile tespit etmekteki başarımız karşısında şaşkınlığını gizleyememektedir ki benim yasal yetkililer ile görüşmelerim devam ediyor. Bittiği anda birçok kişi için üzülerekte olsa yasal işlem yaptırmak zorunda kalıcaz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam