Vbseo kullanan bazı forumlarda version yazdığı halde bazılarında yazmıyor.Neden olabilir?
Örnek 3.1.0 kullanıldığı halde yazmıyor:
This is a discussion on Versiyon within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseo kullanan bazý forumlarda version yazdýðý halde bazýlarýnda yazmýyor.Neden olabilir? Örnek 3.1.0 kullanýldýðý halde yazmýyor:...
Vbseo kullanan bazı forumlarda version yazdığı halde bazılarında yazmıyor.Neden olabilir?
Örnek 3.1.0 kullanıldığı halde yazmıyor:
includes/config_vbseo.php dosyasında şöyle biryer var
// ****** COPYRIGHT NOTICE ******
// As per the License Agreement (vBSEO™ - End User License Agreement (EULA)), you may NOT remove (or modify) the
// copyright notice. Select one of the copyright notices to be displayed in each page enhanced by vBSEO:
//
// Linked
// 1. Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0
// 2. Content Relevant URLs by vBSEO 3.1.0
// 3. Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0
// 4. SEO by vBSEO 3.1.0
// 9. Linkback Enabled by vBSEO 3.1.0
//
// Not Linked
// 5. Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 © 2007, Crawlability, Inc.
// 6. Content Relevant URLs by vBSEO 3.1.0 © 2007, Crawlability, Inc.
// 7. Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0 © 2007, Crawlability, Inc.
// 8. SEO by vBSEO 3.1.0 © 2007, Crawlability, Inc.
// 10. Linkback Enabled by vBSEO 3.1.0 © 2007, Crawlability, Inc.
//
//
// When this option is set to '0', the system auto-selects a copyright notice for you. Setting this
// option to a value from '1' to '10' will display the copyright notice of your preference.
define('VBSEO_COPYRIGHT', 3);
sizin resimde gösterdiginiz gibi bir ayar göremiyorum ben, version numarası silinmis sonradan müdehale ile sanırım. Yada kopya vbseo kullanıyor olabilir ekran görüntüsü aldıgınız site.
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vbseo config dosyasını notepadi le aç ve şu kısmı arathemen bu kodun sonundaki 0 değerine istediğin değeri verebilirsinCode:'VBSEO_COPYRIGHT'
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri