Sanırım şimdi top vBSEO ekibinde.
Mazhar alonson şapkasız biz vBSEO'suz çıkmayız.
Umarım uzun sürmez vBSEO 3.5 çıkışı.
Aslında sormak istediğim GOLD sürümü beklenicek mi ? Yoksa eli kulağındamı.
This is a discussion on vBulletin4 Beta3 yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sanýrým þimdi top vBSEO ekibinde. Mazhar alonson þapkasýz biz vBSEO 'suz çýkmayýz. Umarým uzun sürmez vBSEO 3.5 çýkýþý. Aslýnda sormak ...
Sanırım şimdi top vBSEO ekibinde.
Mazhar alonson şapkasız biz vBSEO'suz çıkmayız.
Umarım uzun sürmez vBSEO 3.5 çıkışı.
Aslında sormak istediğim GOLD sürümü beklenicek mi ? Yoksa eli kulağındamı.
vBSEO 3.5.0 Gold , vBulletin 4 Gold yayınlanmadan yayınlanmayacaktır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
sene bitimine dogru ikiside yayinlanir herhalde
Dolaysıyla bizde vBSEO olmadan geçiş yapamayız. Zaten beta sürüm çok fazla değişikliğie uğrayabilir. Acele etmeye gerek yok. Bu arada scripti tanıyabilir ve dil dosyası üzerinde çalışabiliriz.
3.5.0 da yeni özellikler olacak mı, ayrıca 3.8.x versiyonunda kullanabilir miyiz?
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.
Beta da hepsi yayinlanmadimi diyorsunuz siz yani?
Ben öyle düşünüyorum. Sonuçta vBulletin Solutions Inc. büyük bir şirket, bütün herşeyi değiştiriyor. Sonuçta tutmama ihtimali de var ve bunu göze alabilmek biraz zor. Onun için mutlaka başka bir düşünceleride vardır. Ve bana öyle geliyor ki yenilikler ve farklılıklar bizi bekliyor.
vBulletin 4.0.0 Gold içerisinde açıklanan özellikler haricinde bir süpriz beklemeyin.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
3.5.0 'ı 3.8.xlerdede kullanabilecekmiyiz ?
açıkcası vb4 e geçme taraftarı değilim yaza doğru geçmeyi düşünüyorum eklenti ve temaları oturunca
Evet kullanabileceksiniz.
vbseo mevcut versiyonu vbulletin 4 beta sürümde çalışıyor mu acaba.