vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbulletin Tag sorunum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Vbulletin tag cloud kısmındaki etiketlere tıkladığımda 404 hatası alıyorum. Konu içindeki etiketlerde sorun yok. Bakınız; Keyfi Müzik - Forumları ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Vbulletin Tag sorunum
Merhaba, Vbulletin tag cloud kısmındaki etiketlere tıkladığımda 404 hatası alıyorum. Konu içindeki etiketlerde sorun yok. Bakınız; Keyfi Müzik - Forumları ara Bu konuda bir fikri olan varmı acaba |
|
| |||
| |||
|
Arkadasim zoints klasörün hala serverdeyken vbseo ayarlarinida tags/ seklinde ayarlayamazsin. Populer Etiketler - Keyfi Müzik | Müzisyen Forumları Ya zoinst i komple kaldir yada seo ayarlarini custom olarak etiket/ seklinde ayarla. |
|
| ||||
| ||||
| Vbseo TagsURLleri kısmından Etiket URLlerini yeniden yaz? kısmını kapattım çalışıyor. Etiket üzerine gelince link : Code: http://www.keyfimuzik.com/tags.php?tag=md+altyap%FDlar Code: http://www.keyfimuzik.com/tags/md+altyap%FDlar/ Sanırım oldu gibi |
|
| |||
| |||
|
Hayir olmamis tek kelimeli etiketlerde normal olarak eski etiketlere yönleniyor, cift kelimelilerde ise dogal olarak bulunamiyor. örnegin su an yeni etiketlerden korg a bastiginda korg,ritim,set,midi,md,müzik,sample,vst,müzisyen,p iyanist,forum adresinden eski zoints etiketlerde mevcut korg,ritim,set,midi,md,müzik,sample,vst,müzisyen,p iyanist,forum adresine gidiyor Eger zoints eklentisini kaldirmiyacaksan. ayar kisimlarini sirasiyla YES custom sec ve etiketler/ custom sec ve etiketler/[tag]/ custom sec ve etiketler/[tag]/index[page].html yani Keyfi Müzik - 404 seklinde bir sonuc aldiginda her iki etiket sistemide calisiyor demektir. |
|
| ||||
| ||||
|
Bu şekilde oldu yalnız bir kaç sorun var. Mesela tek kelime "korg" etiketine tıkladığımızda sayfa sonuca gidiyor fakat "korg pa1x" kelimesinde sayfa görüntülenemiyor. Şarkı sözleri için adres bu şekilde oluyor ama açmıyor : |
|
| |||
| |||
|
Forumdaki aktuel konulari incelersen bu konuda herkesin sancili oldugunu görebilirsin. vbulletin bu ise cözüm bulana kadar zbahadir arkadasimizin cözümünü kullanabilirsin. Tabiki bir cözüm bulup bulmayacaklarida bir muamma. Tags sistem Türkçe karakter sorununa pratik çözüm Ayrica etiketler arasindaki + yi - yapmak icin Vbulletin tag hakkında mesajdaki uygulamayi yapmani tavsiye ederim. Asagidaki eklentiylede zoints tags lari import ederek zoints i tamamen kaldirabilirsin. Convert Zoints Thread Tags to vB 3.7 tagging system - vBulletin.org Forum |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşım ilgine teşekkür ederim. Vbulletin tag sistemini geçici olarak kaldırdım. İleride kullanırız artık Sonuç itibari ile zoint tag'da aynı işlemi görüyor. Zoints'e devam |
|
| |||
| |||
|
zoints tag 3.6.2 den beri destek vermiyorken ve vbulletin bunu standart olarak yayinlamisken ileriye dönük düsünecek olursak zoints ile devam etmek ne kadar mantikli bunun kararini vermek sana kalmis. iyi calismalar. |
| Thread Tools | |
| |