Bunun neden bir vbulletini sorunu oldugunu anlayabilmis degilim bana kalirsa bu tamamiyla vbseo yu ilgilendiren bir durumdur .
vbseo olmayan bir vbulletin scriptinde hangi karakterler normal cikmaktadirki türkce karakterler ciksin![]()
VBulletin zaten bize linklerde bulunan hicbir karakter konusunda bir opsion sunmamaktadir yaptigi scriptin calislilabilirligi script icerisindeki yazi karakterlerinin durumu onu ilgilendirmektedir seo ile ilgilenmemektedirler ki bu yüzden vbseo diye bir eklenti vardir
yani konularimizin linklerindeki türkce karakterler profildeki türkce karakterler blog lardaki türkce karakterler vbseo yu ilgilendiriyoda tag lardakilermi ilgilendirmiyor bana biraz garip geldi ..
vbulletininde acmis oldugum konuya verilen cevaptada hakli olarak arkadas kendisini ilgilendiren bölümde bir sorun olmadigini yani atatürk linkinew tiklandiginda script icerisinde atatürk kelimesi düzgün bir sekilde cikmaktadir atatürk ile ilgili konular cikmaktadir yani scriptim sorunsuz calismaktadir diyor
eger linklerinde düzgün cikmasini istiyorsan gidiceksin sana scriptin diger bölümlerinde linklerin düzgün cikmasi konusunda destek veren sirket yetkilileri ile konusacaksin diyor
Benim bu isten anladigim budur ..
sakin yanlis anlasilmasin vbseo kullanmaktan cok memnunum bu taglardaki problemide bi problem olarak görmemekteyim sadece kimi ilgilendirir konusundaki kendime ait düsüncemi söyledim

Reply With Quote