İyi forumlar arkadaşlar.
Vb forumum için seo alacağım. Vb sürümüm 3.8.4 satın alırken hangisini seçmeliyim.
2 farklı buy now linki var altlı üstlü. Birde satın aldıktan sonra istediğim sürümü nasıl indireceğim. şu olayı açıklar mısınız?
This is a discussion on Vbulletin Seo Alacağım Ama Bir Kaç Sorum Var within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ýyi forumlar arkadaþlar. Vb forumum için seo alacaðým. Vb sürümüm 3.8.4 satýn alýrken hangisini seçmeliyim. 2 farklý buy now linki ...
İyi forumlar arkadaşlar.
Vb forumum için seo alacağım. Vb sürümüm 3.8.4 satın alırken hangisini seçmeliyim.
2 farklı buy now linki var altlı üstlü. Birde satın aldıktan sonra istediğim sürümü nasıl indireceğim. şu olayı açıklar mısınız?
3.8.4 için 3.5.2 sürümü (yani en son sürümü) kullanabilirsiniz. Siparişi verdikten sonra üye panelinizde download bölümü görünür olacak. Eklentiyi ordan indirip kurabileceksiniz. Vbseo satın alma kararı çok yerinde vbulletine yapılabilecek en güzel eklentilerden birisi bana göre en iyisidir.
hangisinden alacağım konusunda yardımcı olmadınız.. burada vBSEO - Buy vBSEO Now
alttakinin üstekinden farklı ne hangisine tıklamalıyım.
Satın almak için direk https://www.vbseo.com/purchase/buy-vbseo.html adresini kullanabilirsiniz Eren bey
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Tamam hocam diyelimki oradan aldım bana nasıl ulaşılacak. forum üyeliği ve oradan satın alınan şey bağımsız görünüyor sanki. olayı müsaitseniz baştan izah edermisiniz.
hocam flood yapıyor gibi oldum k.bakmayın vb sürümüm 3.8.4 bunu da dikkate alarak yapacağım işlemleri anlatırmısınız
3.8x sürümü için veya diğer sürümler için almanız gereken tek şey vBSEO'dur. Formdaki gerekli bilgileri dolduracak ve yapmak istediğiniz ödeme yöntemini seçiceksiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Teşekkürler ayın 15 inde alacağım. Attıgınız linkten iletişim sağlayacağım daha sonra bu forumdaki dowland panelinden ulaşabilecekmiyim.
Kullanici Profilinize erisim saglayarak download edeceksiniz....
erişim bilgileri mailime mi gönderilecek.
Evet sizinle irtibat kurulacak olan e-posta adresinize member area girişinin kullanıcı - şifresini gönderilecektir.Sonrada download sekmesinden son sürümü olan vbseo eklentisini indirebileceksiniz.
teşekkür ediyorum. bugun alacağım inşallah bi aksilik çıkmaz.
Rica ederim.Sizin için şimdiden hayırlı olsun.
Seo yu aldım simdi kuruluma geçiyorum.