ben smf formumun butun cabalarima ragmen dogru durust indexlenmedigi kanisinda oldugum icin vbulletin ve vbseo kurmayi dusundum
Vbulletin lisans satarken kesinlikle adult siddet icerik crack vs.. gibi illagel seylere karismiyor geciyor vbseo neden musterii seciyor? bunu ogrenmek istedim belirli bir sebebi vs varmi ?
benim sitemde adult vs ahlak disi birsey zaten bulunmuyor fakat benim en hit bolumum Korku evi, ilginc, garip, ibret verici olaylar bunlarda dedigim gibi kimisi ibret olsun kimisi ornek kimiside adrinalin arttirmak amacli kimseyi kiskirtmak gibi bir niyetimiz yok !!!
Oyun ve program dizi bolumleri download gibi bolumlerimde bulunmakta milyonlarca sitenin verdigi bu linkleri neden ben vermiyeyimki ?
Dogrusu butun bunlari cikarttigim anda 35.000 konu 75.000 mesaj bulunan forumum resmen ciril ciplak kalir
trforum vs.. bikac buyuk forum sitelerinde bulunan admin arkadaslarim illegal icerik kalktiktan sonra hitlerinin resmen yari yariya dustugunu bu gidisle illegal icerige tekrar basliyacaklarini vbseo lisanslarinin umurlarinda olmicaklarini solediler ki haklilar ornekle ben hemen hergun bu siteleri en azindan guncel uydu keyleri icin ziyaret ederdim su an vermedikleri icin veren sitelere basvuruyorum
bu gidisle birden yukselen vbseo birden yokolup gidicekmi yoksa bu koydugu illagal site lisansimi alamaz olayini surdurucekmi sonucta ben sizin belirli sartlarda kullanmam dahilinde verdiginiz ucretsiz bir hizmet almiyorum Parasini Verip Aliyorum bu script yada plugini

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote