Results 1 to 5 of 5

vbulletin lisans sartlari & vbseo lisansi

This is a discussion on vbulletin lisans sartlari & vbseo lisansi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben smf formumun butun cabalarima ragmen dogru durust indexlenmedigi kanisinda oldugum icin vbulletin ve vbseo kurmayi dusundum Vbulletin lisans satarken ...

Junior Member
    Real Name
    GoKHaN
    Liked
    0 times

vbulletin lisans sartlari & vbseo lisansi

ben smf formumun butun cabalarima ragmen dogru durust indexlenmedigi kanisinda oldugum icin vbulletin ve vbseo kurmayi dusundum

Vbulletin lisans satarken kesinlikle adult siddet icerik crack vs.. gibi illagel seylere karismiyor geciyor vbseo neden musterii seciyor? bunu ogrenmek istedim belirli bir sebebi vs varmi ?

benim sitemde adult vs ahlak disi birsey zaten bulunmuyor fakat benim en hit bolumum Korku evi, ilginc, garip, ibret verici olaylar bunlarda dedigim gibi kimisi ibret olsun kimisi ornek kimiside adrinalin arttirmak amacli kimseyi kiskirtmak gibi bir niyetimiz yok !!!

Oyun ve program dizi bolumleri download gibi bolumlerimde bulunmakta milyonlarca sitenin verdigi bu linkleri neden ben vermiyeyimki ?
    Dogrusu butun bunlari cikarttigim anda 35.000 konu 75.000 mesaj bulunan forumum resmen ciril ciplak kalir

trforum vs.. bikac buyuk forum sitelerinde bulunan admin arkadaslarim illegal icerik kalktiktan sonra hitlerinin resmen yari yariya dustugunu bu gidisle illegal icerige tekrar basliyacaklarini vbseo lisanslarinin umurlarinda olmicaklarini solediler ki haklilar ornekle ben hemen hergun bu siteleri en azindan guncel uydu keyleri icin ziyaret ederdim su an vermedikleri icin veren sitelere basvuruyorum

bu gidisle birden yukselen vbseo birden yokolup gidicekmi yoksa bu koydugu illagal site lisansimi alamaz olayini surdurucekmi sonucta ben sizin belirli sartlarda kullanmam dahilinde verdiginiz ucretsiz bir hizmet almiyorum Parasini Verip Aliyorum bu script yada plugini

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO ve vBulletin birbirinden iki farklı şirkettir ve iki şirketin farklı çalışma prensipleri bulunmaktadır. vBSEO arama motorlarında yukarılarda çıkmayı sağlayan bir program olduğu için isminin illegal aktiviteler ile anılmasını istemiyor.

Kaldı ki milyonlarca site dediğiniz tamamen yasa dışı uygulamalar yapmakta olan sitelerdir. Türkiye'de yenilenen internet yasası geçtiği zaman bahsettiğiniz illegal içerik sağlayan site sahiplerinin hepsini hapis ve büyük para cezaları bekliyor olucak.

Burada önemli olan kişinin kendi kazancını arttırmak için başkalarının emeklerini izinsiz kullanması ve bundan fayda sağlamasıdır. Bu kısaca başkasının emeğini çalmaktır. Bir insanın evine girerek eşyasını çalmakla , insanların saatlerce uğraşarak yaptığı ürünleri çalmak arasından en ufak fark bulunmamaktadır.

vBSEO'da ismini bu tarz illegal sitelere karıştırmak istememektedir. Kaldı ki vBSEO'nun düştüğü gibi komik bir kavramı nereden çıkarttınız anlamıyorum vBSEO satışları her gün artmaktadır ve daha da fazla artacaktır. Belki Türkiye'de yer alan illegal içerikli forumlar arasında tercih edilmeyen bir script olabilir. Ancak çok kısa bir süre içerisinde o sitelerin sahipleri gerekli cezaları alında o tarz sitelerin hiçbirisi piyasada kalmayacak
    Last edited by Mert Gökçeimam; 10-31-2007 at 05:48 AM.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    GoKHaN
    Liked
    0 times
    Birakin Turkiyeyi Dunyanin hicbiryerinde tamami ile isleyecek internet yasalari mevcut degil en basit ornekle ben isvicrede yasiyorum burada bir web sitesinde basta mp3 olmak uzere bizim illegal diye adlandirdigimiz bircok sey serbest henuz bunlar icin cikmis bir yasa yok en fazla diyelimki bir oyunu yayinladiniz oyun sahibi firma ile illegal icerik davasina girdiniz eger veb sitenizin kurallari iceriginde bu sitede yayinlanan program vs.. turu seyler tanitim amaclidir kullanicilarin actigi illegal icerikli konulardan sadece konuyu acan kullanici sorumludur gibi bir kac madde yayinladiginiz zaman siz sutten cikmis ak kasiksiniz !!!
    Size Karsi Hicbir suclama yoneltemiyorlar bu Turkiye icinde gecerli Ceza Almaktan Hapis yatmaktan bahsediyorsunuz simdiye kadar Turkiyede web sitesi icerigi yuzunden ceza almis bir kisi gosterin !!! bu isin cezasi su anki yasalara gore en fazla bir uyari ve domaininizi kaybetmektir lutfen herkezi yanlis bilgilendirmeyin once arastirin !!!

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sizin yaşadığınız ülke neresi olursa olsun önemli olanlar serverınızın bulunduğu ülke , sitenizin ziyaretçilerinin bulunduğu yer önemlidir. Kaldı ki bahsettiğiniz madde geçerli değildir. Çünkü siz illegal içeriğe sunmakta ve insanların buna erişimini sağlamaktasınız. Neticede boş yere tartışmanında gereği yok. vBSEO'nun çalışma prensipleri bellidir. Iyi çalışmalar
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    CaNeRiuM
    Liked
    0 times

Cool

Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Sizin yaşadığınız ülke neresi olursa olsun önemli olanlar serverınızın bulunduğu ülke , sitenizin ziyaretçilerinin bulunduğu yer önemlidir. Kaldı ki bahsettiğiniz madde geçerli değildir. Çünkü siz illegal içeriğe sunmakta ve insanların buna erişimini sağlamaktasınız. Neticede boş yere tartışmanında gereği yok. vBSEO'nun çalışma prensipleri bellidir. Iyi çalışmalar

aynen katılıyorum