vBSEO 3.1.0 vBulletin 3.7 ile uyumlu çalışır mı yoksa vBulletin 3.7 için yeni bir vBSEO mu bekleyeceğiz?
This is a discussion on vBulletin 3.7 ve vBSO uyumlu mu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO 3.1.0 vBulletin 3.7 ile uyumlu çalýþýr mý yoksa vBulletin 3.7 için yeni bir vBSEO mu bekleyeceðiz?...
vBSEO 3.1.0 vBulletin 3.7 ile uyumlu çalışır mı yoksa vBulletin 3.7 için yeni bir vBSEO mu bekleyeceğiz?
Evet hocam uyumlu çalışıyor..
Fakat benden sana bir öneri sakın upgrade yapma..
Ben yedek alıp upgrade yaptım , iğrenç bişey 3.7.0 şu an için..3.6.8 ' e tekrar dönüş yaptım ben..
radmin (R10 Sahibi) ile de görüştüm , o da upgrade yaptı..radmin ' de beğenmedi..İçine etme sisteminin.
Teşekkürler uyarılar için, upgrade düşünmüyorum ama bi subdomaine kurup test etmek istiyorum.
evet 3.7.0 gerçekten beklediğimiz gibi güzel degilmiş..
vbseo yeni vbulletin 3.7 ile kısmen uyumlu.
yeni eklenen bölümler için örnegin (Etiket bulutu, albüm ve sosyal gruplar bölümleri için seo yapmıyor henüz) muhtemelen beta sürümü bitene kadar yeni vbseo çıkacaktır bu bölümleride seo etkisi altına almaları gerek![]()
vBSEO etiket ve grup için birşeyler bulmuş
vBulletin 3.7.0 Beta 2 Released
vb 3.7 ye geçip memnun olanlar yokmu testleri alsak iyi olacak
Çok ağır ve forum nerdeyse açılmıyordu, eski sürüme geri döndüm.
Bu haliyle kullanmak çok zor olur.
Beta'ların arka arkaya gelmesinin nedeni hala üzerinde çalışıyorlardır ve sorunun farkındalardır.
Final sürüme kadar bekleyelim.
hangi forum o sakıcnası yoksa ? kıyaslama yapmak istiyorumda bende 2 lisans var birisinde yeni açılan board orada denedim pek sorun yok ama orada hitte yok kendi sitemde denemeyi pek düşünmüyorum her tarafı ajax olmus cok sorun teşkil edecek bence