vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on VBulletin 3.7 Gold Çıktı! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by birayfil 3.7.0 rc 4 ile 3.7.0 gold un temalarında sadece bir güncellme var gibi gözküyor. SHOWTHREAD Code: ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
3.6 da kalmak konusunda ise katılmıyorum. Ufak performans farkları için ( ki görünürde ben bir fark göremiyorum sitem yeterince her iki sürümde de hızlı oldugundan olabilir ) geçmemek için bir neden göremiyorum ama Mert Bey bilir işini |
|
| |||
| |||
| vBulletin 3.7 First Look! - vBulletin Community Forum post edit history çalışmıyor Thread tagging buda çalışmıyor. vbseo dan mıdır nedir bilmiyorum ama çalışmıyor, başka bir forumum daha var ondada denedikten sonra bir şeyler söyleyebileceğim. Thread tagging i bu sitede denediğimde (yeni konu açma) mesajı kutusunun altında bu özellik çıktı, acaba ayrıca bir ayarmı gerekiyor. |
|
| |||
| |||
|
Bekle bekle sabrim tasti ve 2 gün evvel Candidate 4 kurdum, 2 günde ugrastim style icin simdi 3.7 cikti isin yoksa yeniden update yap Hazir konu acilmisken kafama takilan bir noktayi sorayim. Kontrol panelinde Customize Profile yazan kismi acaba nereden aktif hale getiriyoruz? Profile Styling Permissions kisminda Can Edit Background Images disinda tüm kisimlar evet olarak secili ama yinede menüde bu secenek yok. Last edited by ABDALWAHID; 05-03-2008 at 07:52 AM. |
|
| |||
| |||
| Quote:
bu arada mert hocam 3.7.0 dil dosyasında Code: <phrase name="your_forum_is_currently_using_default_search" date="0" username="Jelsoft" version=""> Code: <phrase name="your_forum_is_currently_using_default_search" date="0" username="Jelsoft" version=""><![CDATA[Forumunuz şuanda normal vBulletin arama motorunu kullanıyor. <br /><br />
MySQL Fulltext aramasını aktive etmek için, alttaki iki SQL döngüsünü gerçekleşmiş olması gerek; her ihtimale karşı bunları manuel olarak elle gerçekleştirmeniz önerilir. Bunları yaparken forumdaki konu ve mesaj sayısına göre süre değişecektir, 10 saniye ila 1 saat arasında olabilir, panik yapmayın..<br /><br />
ALTER TABLE {1}post ADD FULLTEXT INDEX (title,pagetext)<br /> ALTER TABLE {1}thread ADD FULLTEXT INDEX (title)<br /> {2} {3}<br /><br /> TR Çeviri : <i>okuyucu@okuyucu.org</i>]]></phrase>
Code: <phrase name="your_forum_is_currently_using_default_search" date="0" username="Jelsoft" version=""><![CDATA[Your forum is currently using the default search engine.
<br /><br />
To enable the MySQL Fulltext search, we will issue the following two queries. If for some reason this process is unsuccessful, you will need to perform these queries manually. Please be patient as this can take from 10 seconds to an hour depending on the number of posts on your forum.
<br /><br />
ALTER TABLE {1}post ADD FULLTEXT INDEX (title,pagetext)
ALTER TABLE {1}thread ADD FULLTEXT INDEX (title)
{2}
{3}]]></phrase>
sanırım grubu kapatmada bir hata yapmışım, biraz araştırayım gerek kalmadı.. Last edited by birayfil; 05-01-2008 at 05:15 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
bu kadar büyük yazmanın anlamı neki?
|
|
| ||||
| ||||
|
vBulletin (Owned License); expires: Nov 06th '07 burada benim lisansımın 6.cı ay 2007 de bittiğinimi söylüyor ? eğer o sürede bittiyse kaç para vermem yenilemek için ? 3.6.8 versiyonu harici indiremiyorum çünkü..
|
|
| ||||
| ||||
|
Mesela 35 dolar yollasam onlara garanti olsun tam fiyatını bilmiyoruz galiba en azından benim bilgim yok mert bey neyse 35 doları yollasam ne zaman upgrade etmem için üst versiyonları indirmek için panelde hemen açılır? yoksa parayı gönderdikten sonra 1-2 gün içinde mi açılır ?
|
|
| ||||
| ||||
|
ok çok teşekkür ediyorum mert bey yordum sizi..
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
2 hazirandan sonra alırsanız, zaten satın alma sayfasında 30 dolar gibi bir rakam olmayacak, yeni fiyatlar olacak.. İstediginiz kadar gönderme diye birşey yok ayrıca, satın alma sayfasında neleri seçerseniz, ödeme ekranında ona baglı ücret ödüyorsunuz zaten |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Şimdi yenilersen lisans yenileme zamanından sonra geçerli olur. Şöyleki lisansını şimdi iki kere yenilersen eski fiyattan yenilemiş olursunuz. |
|
| |||
| |||
|
ben yeniledikten 1-2 dakika sonra panelime yeni sürüm geldimişti |
|
| ||||
| ||||
|
Lisan süresi 2 hazirandan sonra dolanlar şimdi yenilerse eski fiyattan olacak sonra yenilerse yeni fiyattan olur. Elinde çok fazla lisansı olanlar için eski fiyattan yenileme fırsatıyla lisans başına 10$ avantaja geçmek demek. |
| Tags |
| indexle bizi, vbulletin 3.7 gold |
| Thread Tools | |
| |