vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on VBulletin 3.7 Gold Çıktı! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Herkese hayırlı olsun RC5 çıkmamasına sevindim...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Herkese hayırlı olsun RC5 çıkmamasına sevindim |
|
| ||||
| ||||
|
Sonunda |
|
| ||||
| ||||
|
Ben açıkçası 3.7 den hiç memnun değilim ve gerekli benchmark testlerini yapmadan upgrade ettiğim için kendime her geçen gün kızıyorum. vB 3.7 kod bakımından incelendiği zaman tam bir balon sürümdür. Güncellememiş herkese 3.6 da kalmalarını şiddetle tavsiye ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bilgiler için teşekkürler Mert Bey. 3.6 x sürümünü daha çok beğeniyorum açıkcası ve belli bir süre daha 3.7 sürümüne geçmeyi düşünmüyorum . |
|
| ||||
| ||||
|
guncelledım ben rc lerden bıkmıstım artık :S
|
|
| ||||
| ||||
|
peki 3.7 vbseonun şuanki sürümüyle uyuşuyor mu ?
Last edited by pcwolfx®; 04-29-2008 at 06:46 PM. |
|
| |||
| |||
|
Beta aşamalarında birçok kişi 3.7'den memnuniyetsizliğini dile getiriyordu. Bu duyumlar bir tarafa, bir de 3.6'ya oranla ağır çalışması 3.6 sürümünde kalmak için yeterli sebep oldu benim için. Tavsiyem 3.6 dan şaşmamanızdır...
|
|
| |||
| |||
|
Sanırım demek istediği vbulletin 3.7 Gold'un şuanki vbseo sürümüyle uyumlumlu olup olmadığı.
|
|
| ||||
| ||||
| 3.7 gold vbseonun şuanki sürümüyle uyuşuyor mu ?
|
|
| |||
| |||
|
3.7.0 rc 4 ile 3.7.0 gold un temalarında sadece bir güncellme var gibi gözküyor. SHOWTHREAD Code: <td class="alt2"><ul style="list-style-type:none; margin:0px; padding:0px" class="floatcontainer">$bookmarksites</ul></td> yerine bu kod değişmiş. Code:
<td class="alt2" style="padding-top:0px"><div style="clear:both"></div><ul style="list-style-type:none; margin:0px; padding:0px">$bookmarksites</ul><div style="clear:both"></div></td>
|
|
| |||
| |||
| Peki vbseo'nun vb 3.7 gold için bir sürümü çıkıcaktı yanılmıyorsam bi yazınızda okumuştum.Tam olarak tarihi bellimi yoksa yakın zamandamı belli olucak
|
|
| ||||
| ||||
|
Bizim acelemiz yok sorunsuz olsunda sonra tekrar uğraşmayalım. |
| Tags |
| indexle bizi, vbulletin 3.7 gold |
| Thread Tools | |
| |