Esselamü aleyküm öncelikle şunu belirtmek istiyorum vbseo lisans var fakat benim adıma lisans yok site sahibi adına lisans var yinede yardımcı olurmusunuz bilemiyorum eğer yardımcı olamazsanız site sahibinin lisans bilgilerini gönderebilirim.
sorunum şöyle vbseo yu sildim önceden hiç bi sorun yoktu fakat dün tekrar kurduğumda şöyle bir hata meydana geldi
sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürlerHTML Code:Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo_hook.php on line 54 Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo_hook.php on line 54 Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo_hook.php on line 54 Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo_hook.php on line 54 Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 1279 Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 1280 Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier ''' in [path]/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 1281

LinkBack URL
About LinkBacks