Results 1 to 3 of 3

vBSEO'ya geçme düşüncesindeyim. ~ Soracaklarım var.

This is a discussion on vBSEO'ya geçme düşüncesindeyim. ~ Soracaklarım var. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar, hemen sorularýma geçeyim. vbulletin 3.6.8 kullanýcýsýyým ve 3.7ye geçmeyi çok ram+cpu yediðini düþünerekten geçmeyi düþünmüyorum. 3.6.8 versiyonu için uygun ...

Junior Member
    Real Name
    gitti
    Liked
    0 times

vBSEO'ya geçme düşüncesindeyim. ~ Soracaklarım var.

merhabalar,

hemen sorularıma geçeyim.

• vbulletin 3.6.8 kullanıcısıyım ve 3.7ye geçmeyi çok ram+cpu yediğini düşünerekten geçmeyi düşünmüyorum. 3.6.8 versiyonu için uygun vBSEO hangi versiyondur? vBSEO'nun çıkan en son versiyonları hep vbulletininde en son çıkanına göremidir yani önceki vbulletin versiyonlarını kullananlar destek, ürün falan alamazmı?
    • vBSEO satın alma kısmında site adresmizi gireceğimiz yer var. Sitemiz kabul edilmezse ödeme ne oluyor? yada önceden sitemizi doğrulatacağımız biryer varmı uygun olup olmadığı konusunda? Birde şartlar nerde yazıyor mesela şu siteler kabul edilmez gibi?
    • vBSEO satın alma kısmında "vBSEO Installation Service" seçeneğini açıklayabilirmisiniz? mesela o hizmeti almasam kendim kuramazmıyım? Kurulum o kadar ücretli olduğuna göre sanırım çok bilgi istiyor galiba??
    • vBSEO en iyi hangi işlemcili sunucuda çalışır? mesela core2duo uygun değil diyorlar.
    • vBSEO satın alırken ödeyeceğimiz $149 ömür boyumudur? vBSEO'nunda vbulletin gibi yıllık ücreti varmıdır?

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    1- cpu ve ram miktarı vbb 3.7 den dolayı biraz artmıs çünkü sql sorguları fazlalasmıs, ama onu da optimize edecekler full sürümünde, daha beta. vbseo da 3.1 veya en son version her zaman iyidir, vbulletinde de bence her zaman en son iyidir ancak beta ları sevmiyorum.

2- site kabul edilmezse ödeme geri gönderiliyor paypal hesabınıza. Site tamamen illegal içerige yada 18+ içerige, warez içerige sahipse kabul edilmiyor ama kısmen sahipse artık kabul ediliyor.

3- Kurulum ücreti bahsettiginiz. Eğer kendiniz kurabiliyorsanız ( ki kuramıyorsanız artık bu isle urasmanızın anlamı yok ) vbseo yöneticileri kurabiliyor ama çok kolay ve kurulum 5 dk yı alıyor en fazla. Bence biraz kafa yormanız en iyisi olacaktır hem ögrenmis olursunuz. Herşey zaten anlatılmakta forumlarda ve indirdiginiz dosyada readme dosyasında.

4- en iyi calistigi işlemci kavramı yok bence çok saçma bir kriter ama işletim sistemi desen katılabilirdim, ben centos 5 de kullanıyorum çok memnunum, vbseo açık olsa da olmasa da load çok fazla degismiyor. işlemci ile alakası olmaz bir scriptin işleyişinin bana göre. Ama ne kadar iyi olursa, load o kadar düşük olur, site hızlı olur.

5- ömür boyu ama her yıl yenileme ücreti var sanırım 35 dolardı. Güncellemeleri edinmek için her yıl yenilemek gerek aynı vbulletin gibi

bildiklerim bunlar, kolay gelsin

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    1- cpu ve ram miktarı vbb 3.7 den dolayı biraz artmıs çünkü sql sorguları fazlalasmıs, ama onu da optimize edecekler full sürümünde, daha beta. vbseo da 3.1 veya en son version her zaman iyidir, vbulletinde de bence her zaman en son iyidir ancak beta ları sevmiyorum.

2- site kabul edilmezse ödeme geri gönderiliyor paypal hesabınıza. Site tamamen illegal içerige yada 18+ içerige, warez içerige sahipse kabul edilmiyor ama kısmen sahipse artık kabul ediliyor.

3- Kurulum ücreti bahsettiginiz. Eğer kendiniz kurabiliyorsanız ( ki kuramıyorsanız artık bu isle urasmanızın anlamı yok ) vbseo yöneticileri kurabiliyor ama çok kolay ve kurulum 5 dk yı alıyor en fazla. Bence biraz kafa yormanız en iyisi olacaktır hem ögrenmis olursunuz. Herşey zaten anlatılmakta forumlarda ve indirdiginiz dosyada readme dosyasında.

4- en iyi calistigi işlemci kavramı yok bence çok saçma bir kriter ama işletim sistemi desen katılabilirdim, ben centos 5 de kullanıyorum çok memnunum, vbseo açık olsa da olmasa da load çok fazla degismiyor. işlemci ile alakası olmaz bir scriptin işleyişinin bana göre. Ama ne kadar iyi olursa, load o kadar düşük olur, site hızlı olur.

5- ömür boyu ama her yıl yenileme ücreti var sanırım 35 dolardı. Güncellemeleri edinmek için her yıl yenilemek gerek aynı vbulletin gibi

bildiklerim bunlar, kolay gelsin