This is a discussion on vbseoda kucuk bir ayar within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Resimde Gosterdigim Konu Uzerinde Kucuk Bir Aciklama ve Baslik Olarak Cikan Kisim Ogrendigim Kadari Ile VBSEO da Bir Ayardan Ibaretmis. ...
Isminize ait bir lisans bulunmuyor. Lisans aldıysanız ve eklenmediyse bana PM ile forum adresinizi ve ödeme bilgilerinizi gönderiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
bilgileri Pm Ile voodoo gonderdi size
kucuk bir ayar demekle hata ettim galiba![]()
Lisans sahibiyle gerekli irtibat halindeyim , kusura bakmayın Murat bey ancak siz ne lisans sahibisiniz nede şu aşamada destek hakkına sahipsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert Bey Gerekli Lisans Ayarlamalari Girilmistir.
Hala girilmemiş gözüküyor Murat Bey , lütfen özel mesajda belirtmiş olduğum yeri dikkatli doldurun. Anlaşılmayan bir nokta varsa lütfen buradan veya PM ile sorun ki sorun bir an önce giderilebilsin.
mert bey lisans benim adima muratweb nickinide gerekli bolume girdim fakat aktiflesmedi galiba
site benim sitem arkadasimda ortak soruyu ben sordum sayalim yada yeni baslik acayim
Lisansınız expired olduğundan dolayı bu opsiyon sizin için geçerli değil Sinan bey.
Bundan sonra bir sorunuz olduğunda kendiniz gelirseniz veya illa başkasına sorduracaksanız kendi nickiniz ile sordurmanız doğrusu olur.
Belirlenmiş Değişkenler nasıl kod eklemelıyım onerınız
Belirlenmiş Değişkenleri şu şekilde kullansam
Belirlenmiş Değişkenler hakkında yardım.