url lerde bu karakterlerin yerine 8217 8binbilmemkaç gibi rakamlar çıkıyor.
karakterleri eşlemeyi (vbseo config phpsinden) biliyorum ama yapsamda bazı karakterler olmuyor neden olabilir?
This is a discussion on vbseoda bazı karakterleri yok edemiyorum? (’<>& gibi...) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; url lerde bu karakterlerin yerine 8217 8binbilmemkaç gibi rakamlar çýkýyor. karakterleri eþlemeyi ( vbseo config phpsinden) biliyorum ama yapsamda bazý ...
url lerde bu karakterlerin yerine 8217 8binbilmemkaç gibi rakamlar çıkıyor.
karakterleri eşlemeyi (vbseo config phpsinden) biliyorum ama yapsamda bazı karakterler olmuyor neden olabilir?
vBSEO :crazy:
vbseo config de karakter degistirme kısmında o karakterleri boş karaktere eşitlerseniz olur yani mesela örnek 'a' => ''
tarzında
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
dediğim gibi onu biliyorum ama bazı karakterlerde olmuyor
mesela yukarıdaki kodu kullanıyorum ama harfleri ve bazı karakterleri çevirsede &, <, > gibi karakterleri düzeltmiyorCode:$vbseo_custom_char_replacement = array('Ğ' => 'g', 'ğ' => 'g', 'Ş' => 's', 'ş' => 's', 'İ' => 'i', 'ı' => 'i', 'Ç' => 'c', 'ç' => 'c', 'Ü' => 'u', 'ü' => 'u', 'Ö' => 'o', 'ö' => 'o', 'é' => 'i', 'â' => 'a', 'Ê' => 'e', 'Â' => 'a', 'ê' => 'e', '?' => '', '&' => '', '_' => '', '’' => '', '”' => '', '“' => '', '"' => '', '[' => '', ']' => '', '>' => '', '<' => '', '«' => '', '»' => '');
vBSEO :crazy:
Karakterlerin .html karşılığını ilk bölüme gireceksiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Rica ederim![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam