Results 1 to 9 of 9

VBSEO yükledim önce googleda çıkıyordum şidmi çıkmıyorum

This is a discussion on VBSEO yükledim önce googleda çıkıyordum şidmi çıkmıyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba; 2-3 gün önce siteme vbseo yükledim ( Emlak Fikir Platformu ). Yükledikten bir müddet sonra 4 sayfa googleda indexlenmþ ...

Junior Member
    Real Name
    onur güven
    Liked
    0 times

VBSEO yükledim önce googleda çıkıyordum şidmi çıkmıyorum

Merhaba;

2-3 gün önce siteme vbseo yükledim (Emlak Fikir Platformu). Yükledikten bir müddet sonra 4 sayfa googleda indexlenmş vaziyetteydi.

Dün farkettim ki google a site:emlakfikir.net bile yazsam bile bir tane bile sayfa çıkmıyor görünüyor.

Bu sorunun kaynağını bilen varmı? Yada bu konuda yapmam gerekenleri benimle paylaşabilecek olan varmı?

Yardımlarınız için teşekkü ederim.

Junior Member
    Real Name
    onur güven
    Liked
    0 times
    threadi okurken daha farklı bir sorumda olacak ben parantez içine web adresini yazmıştı. Burası kendiliğinden sitenin başlığını almış. Bunu nasıl sağlayabilirim? Birde en üstte konun altında çıkan yazıyı (This is a discussion on diye başlayan) nasıl çıkartabilirim?

Aynı konuda 3 soru sordum

Yardımlarınız için teşekkürler.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    SEO konusunda malesef kimseye özel destek vermyioruz. Arama yaparak daha önce yapılmış tavsiyeleri inceleyebilir bunları sitenize ekleyebilirsiniz.

Urllerin kelime başlığını alması vBSEO Standart özelliğidir. Dışarıya Giden Linklere Konu Başlıklarını Ekle özelliğinden aktif edebilirsiniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    onur güven
    Liked
    0 times
    Cevabınız için teşekkür ederim. google ile olan problemimi çözdüm. şu an 20 sayfanın üzerinde arama sonuçlarında çıkıyor. sitenin isminin çıkmasınıda sağladım.

Hala "Birde en üstte konun altında çıkan yazıyı (This is a discussion on diye başlayan) nasıl çıkartabilirim?" bölümünün cevabını bulamadım.

PS: hayatımda ilk defa bir web sitesinin kurulumuyla ilgileniyorum. html kodları veya başka bir kod ile ilgili en ufak bir fikrim yok. Buna rağmen hem vbulletini hemde vbseo yu çok rahat bir şekilde neredeyse sıfır hata ile kurdum ve sorunlarımı halledebilir
    yorum. Bu kadar basit bir kurulum sağladığınız için çok başarılı bir iş yaptığınızı düşünüyorum. İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim.

Member SkRteL's Avatar
    Real Name
    Ali Bülbül
    Liked
    0 times
    onurgüven siteniz henüz yeni kurulmuş içerik girilmesi şart derim
    Forumdevi.com Forum Devi - Eğlencenin Devi

Junior Member
    Real Name
    onur güven
    Liked
    0 times
    Haklsını daha çok boş bir site. Ama amacım kaliteli bir içerikle doldurmak içini, sırf thread olsun diye açmıyacağım konuları. Düzgün ve zel bir fikir paylaşımın olduğu bir site haline getirmeye çalışyorum.

Bakalım, olursa

Member SkRteL's Avatar
    Real Name
    Ali Bülbül
    Liked
    0 times
    sana bir tavsiyede bulunayım indexe wordpress kur ayrı bi bölüm ekle forum yaz orayıda forum yap seo uyumlu bi wordpress teması kur,biraz googleda ilerlersin içerik gir özgün şekilde forumuda unutma ama
    Forumdevi.com Forum Devi - Eğlencenin Devi

Junior Member
    Real Name
    onur güven
    Liked
    0 times
    google'ın help bölümünde okuduğum bir noktada, wordpress benzeri şeylerin kullanılması kesinlikle tavsiye edilmiyor. bu serverları yoran bir işleme sebep oluyor tarzında bir şeyler yazıyordu?

wordpress in sayfasını karıştırdım, SEO optimasyonu veren bir firmaya benziyor. Neden google tavsiye etmiyor. tavsiye etmediği bir şeyi kurmalı mıyım?

Senior Member RiNNeGaN's Avatar
    Real Name
    Levent
    Liked
    10 times
    Serveri yormaması için alternatifler çok google'in kast ettiği durum minimum düzeyde sitelere ait olan bir cümle kurmuştur.Cogu webmasterlar wordpresler kuruyor,ayrica haber sitelerin çogu wordpresse dayalı..