Results 1 to 6 of 6

vbseo yu aktive ettiğim zaman tüm sayfalarım "not found" hatası veriyor!! Ve google index im kaybulmuş !!

This is a discussion on vbseo yu aktive ettiğim zaman tüm sayfalarım "not found" hatası veriyor!! Ve google index im kaybulmuş !! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 21 Şubat itibariyle aniden, hiçbir sebep yokken (en azından benim bildiğim), Sitenin anasayfası dışında nereye gitmek isterseniz isteyin (iletişim ve ...

Junior Member Array
    Real Name
    Can Berk TURAKAN
    Liked
    0 times

Question vbseo yu aktive ettiğim zaman tüm sayfalarım "not found" hatası veriyor!! Ve google index im kaybulmuş !!

21 Şubat itibariyle aniden, hiçbir sebep yokken (en azından benim bildiğim), Sitenin anasayfası dışında nereye gitmek isterseniz isteyin (iletişim ve özel mesajlar bölümü hariç) "Not Found
    The requested document was not found on this server.

Web Server at korkma.net "

Hatası vermeye başladı.. Saatlerce uğraşmama rağmen bu sorunu çözemedim. Sonra tesadüfen vbseo yu kapadım ve gördümki herşey yolunda.. Tam sevinmişken bir de baktımki google "sitemap" in ulaşılmaz olduğunu söylüyor. Daha sonra da gördümki "google" da çıkan tüm arama sonuçları "not found" hatası veriyor (vbseo kapalı olmasına rağmen!!). Vbseo'nun geçmiş tarihte ve çalışırken ki yedeğini almama rağmen (.xml dosyası olarak), o eski yedeği yüklesemde sorun çözülmedi... Lütfen bu sorunu nasıl çözebileceğimi söyleyiniz..

-Tahminimce vbseo yu baştan yüklemem gerekebilir.. Ben siteyi yeni devraldım ve elimde hiçbir dosya yok şu anda yüklü olandan başka.. Baştan yüklemek gerekirse bu dosyalara nasıl ulaşabilirim?

-Dosyaları buldum ve baştan yükledim diyelim... Google'da indexli olan tüm sayfalarım kayıp mı olacak? Herşeye baştan mı başlamam gerekir?

-Baştan yüklemek gerekmeden bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır acaba?

Not: site adresi " korkma.net " sürüm: vBSEO 3.1.0 Lütfen yardımcı olunuz...
    Last edited by cbt13; 02-23-2008 at 09:39 AM.

Senior Member Array Eyewear's Avatar
    Real Name
    Kemal
    Liked
    0 times
    lisansın olmadığından yardım gelmez

NOA
    NOA is offline
    Member Array NOA's Avatar
    Real Name
    berkay gürçeşme
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Eyewear View Post
    lisansın olmadığından yardım gelmez
    hem yardım geldi hem de konu çözüldü.. Ben emeğe saygılı bir insanım kaçak mal kullanmam ( cbt ) Not: Tepkim sana değil eyeswear.. umarım gitmesi gereken yere gider..

vBSEO.com Webmaster Array Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    722 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by NOA View Post
    hem yardım geldi hem de konu çözüldü.. Ben emeğe saygılı bir insanım kaçak mal kullanmam ( cbt ) Not: Tepkim sana değil eyeswear.. umarım gitmesi gereken yere gider..
    Ne demek istiyorsun Osman ?

cbt lisans sahibi olmadan vBSEO kullanamazsınız. Sitenizden vBSEO'yu kaldırmadığınız taktirde siteniz hakkında yasal işlem yapılacaktır. Eğer vBSEO satın aldıysanız ve lisans isminize işlenmediyse lütfen bana ödeme bilgilerinizi içeren bir PM atınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

NOA
    NOA is offline
    Member Array NOA's Avatar
    Real Name
    berkay gürçeşme
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Ne demek istiyorsun Osman ?

cbt lisans sahibi olmadan vBSEO kullanamazsınız. Sitenizden vBSEO'yu kaldırmadığınız taktirde siteniz hakkında yasal işlem yapılacaktır. Eğer vBSEO satın aldıysanız ve lisans isminize işlenmediyse lütfen bana ödeme bilgilerinizi içeren bir PM atınız.
    Sayın Mert Ben LİSANSLI bir vBSEO'ya sahibim !!! Lütfen biraz araştırınız karar vermeden önce. Ayrıca önceki mesajımdada belirttiğim gibi "cbt" kullanıcısı da bana ait. Ayrıca adım Osman da değil. Sayın Osman Doğan herşeyini bana dervretti ve bende bu hesabın şifresini bulamadığım için "cbt" isimli bir kullanıcı açıp sorumu oradan sordum. Yani "cbt" de "noa" da bana ait ve kullandığım vBSEO lisanslı! Teşekkürler..

vBSEO.com Webmaster Array Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    722 times
    Blog Entries
    4
    NOA hesabı size devredildiyse gerekli değişiklikleri yaparsanız size Osman diye hitap etmemize gerek kalmaz. Şu aşamada isminiz Osman olarak gözükmekte. NOA kullanıcısının lisans sahibi olmadığı hiçbir zaman belirtilmedi bu mesaj içerisinde. NOA nickini kullanmak istemiyorsanız lisansınızı diğer kullanıcıya devredersiniz olur biter. Bunun içinde NOA kullanıcısıyla ticket açmanız gerekmektedir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam