21 Şubat itibariyle aniden, hiçbir sebep yokken (en azından benim bildiğim), Sitenin anasayfası dışında nereye gitmek isterseniz isteyin (iletişim ve özel mesajlar bölümü hariç) "Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at korkma.net "
Hatası vermeye başladı.. Saatlerce uğraşmama rağmen bu sorunu çözemedim. Sonra tesadüfen vbseo yu kapadım ve gördümki herşey yolunda.. Tam sevinmişken bir de baktımki google "sitemap" in ulaşılmaz olduğunu söylüyor. Daha sonra da gördümki "google" da çıkan tüm arama sonuçları "not found" hatası veriyor (vbseo kapalı olmasına rağmen!!). Vbseo'nun geçmiş tarihte ve çalışırken ki yedeğini almama rağmen (.xml dosyası olarak), o eski yedeği yüklesemde sorun çözülmedi... Lütfen bu sorunu nasıl çözebileceğimi söyleyiniz..
-Tahminimce vbseo yu baştan yüklemem gerekebilir.. Ben siteyi yeni devraldım ve elimde hiçbir dosya yok şu anda yüklü olandan başka.. Baştan yüklemek gerekirse bu dosyalara nasıl ulaşabilirim?
-Dosyaları buldum ve baştan yükledim diyelim... Google'da indexli olan tüm sayfalarım kayıp mı olacak? Herşeye baştan mı başlamam gerekir?
-Baştan yüklemek gerekmeden bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır acaba?
Not: site adresi " korkma.net " sürüm: vBSEO 3.1.0 Lütfen yardımcı olunuz...

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote