vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbseo İptali within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Ben vbseo yu satın aldım ama hostun bunu desteklemedigini ögrendim Bu durumda ne yapabilirim iptal etme hakkım var mı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Vbseo İptali
Merhaba, Ben vbseo yu satın aldım ama hostun bunu desteklemedigini ögrendim |
|
| ||||
| ||||
|
Hostunuz desteklemiyorsa bence hostunuzu değiştirme zamanı gelmiş downloads bölümündeki test.php dosyasını serverınıza atıp baktınız mı ? |
|
| |||
| |||
|
Selam www.ihs.com.tr de server ve güvenlik nedeniyle vbseo yukleyemeyecegimi acıkladılar ? ne yapmalıyım ? |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
evet bende kurmaya çalıştım ama mumkun değil engellenmiş :-( |
|
| |||
| |||
|
IHS in açıklaması bu oldu bana !!! Merhaba, ''VbSeo Zend Optimizer ve Ioncube uygulamalarını kullanmaktadır. Paylaşılımlı sunucularda güvenlik nedeni ile bu uygulamalar yüklü değildir. Bu nedenle VbSeo modülü sunucularımızda çalışmamaktadır.'' ''Malesef Zend Optimizer ve Ioncube uygulamalarının paylaşılımlı sunuculara yüklenmesi teknik olarak mümkün değildir.'' Last edited by sedline; 10-21-2007 at 01:35 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
Ioncube'ün serverda yüklü olmasına gerek bulunmamaktadır. Ioncube dosyaları serverınıza upload edildikten sonra çalışmaktadır. Kaldı ki zend veya ioncube'un server güvenliği ile yakından uzaktan alakası yoktur.
|
|
| ||||
| ||||
|
Geri ödeme için bize sorununuzun tam olarak ne olduğunu adım adım anlatmalısınız. Not : Aynı hostu kullanan bir bir başka müşterimiz olduğundan dolayı sorununuzu çözme konusunda yardımcı olmaya çalışabiliriz. Support ticket aracılığı ile bize hostunuza erişim verirsenzi kurulum konusunda yardımcı olmaya çalışabiliriz. |
|
| |||
| |||
| ''VbSeo modülü sunucularimizda çalismamaktadir.'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aynen bu cevabı aldım onlardan sizce nekadar daha acık olabilirler ? veya ne gibi detaylara ihtiyacınız var bu acıklamadan sonra ? Aynı host üzrinde bir başka site vbseo ile çalışması benide şaşırttı dogrusu Pekii support ticket aciyorum Last edited by sedline; 10-21-2007 at 07:12 PM. |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür derim gercekden çok yardımcı oldunuz. IHS gelince bana yapmış oldukları açıklamadan sonra programın kurulması hakkında mutlaka mantıklı bir açıklamaları vardır umarım. Yanlız suan vbeso paneline girdigimde bu hatayı alıyorum :-( Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of [runtime function name](). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in /var/www/vhosts/............./forum/includes/functions_vbseo.php on line 2952 |
| Thread Tools | |
| |