vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo ve sitemap ayarları hakında soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo yu ve sitemap kurdum bu varsayılan ayarlarmı olması gerekiyor. çünkü ben varsayılan ayarlar yaptım. ama bir şey dikkatimi çekti. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo ve sitemap ayarları hakında soru vbseo yu ve sitemap kurdum bu varsayılan ayarlarmı olması gerekiyor. çünkü ben varsayılan ayarlar yaptım. ama bir şey dikkatimi çekti. burada açtığım konuyu aynen google kopyaladığım zaman 1 saatlik konu google da kayıtlı gözküyor. Bu ayarlardan mı kaynaklanıyor yoksa farklı bir arama motoru kaydı mı kullanıyorsunuz. çünkü siteyi inceledim bir çok kişi kayıtların yetersizliğinden yakınıyor, bir ayar anlatımı olmadığı için. bunu vbseo ve sitemap için söylüyorum. bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO çok sayıda sitenin kullandığı bir programın sitesi olduğu için elbette ki google tarafından standart sitelerden çok daha fazla önem görecektir. Merak ettiğiniz ayarlar ile ilgili birşey varsa lütfen belirtin yardımcı olmaya çalışalım. |
|
| |||
| |||
| sitemap de Priority olarak verilen değerlerin anlamları Show Post = 0.3 Member Profile = 0.2 Forum Display = 0.8 Poll Results = 0.6 Show Thread = 0.4 bir de google konu arandığı zaman, 1-önce konu adı 2-konun içeriği 3-tam link olarak veriyor. benimkinde de ise 1-Sitenin Açılımı 2-aramanın yapıdı konunun bölümü ve aranan konu (birde araya talking diye bir şey çıkıyor onunda nedenini anlamadım) 3-konuyu gönderen 4-link sadece site linki konu linki değil |
|
| |||
| |||
| sitemap de Priority olarak verilen değerlerin anlamları Show Post = 0.3 Member Profile = 0.2 Forum Display = 0.8 Poll Results = 0.6 Show Thread = 0.4 bir de google konu arandığı zaman, 1-önce konu adı 2-konun içeriği 3-tam link olarak veriyor. benimkinde de ise 1-Sitenin Açılımı 2-aramanın yapıdı konunun bölümü ve aranan konu (birde araya talking diye bir şey çıkıyor onunda nedenini anlamadım) 3-konuyu gönderen 4-link sadece site linki konu linki değil |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO forumlarında da varsayılan değerler kullanılmaktadır. Ancak siz sitenizin içeriğine göre o değerlerde değişiklik yapabilirsiniz. vBSEO forumlarında Relevant Replacements ( Belirlenmiş Değişkenler ) ve optimize edilmiş bir stil kullanılmaktadır. Bahsettiğiniz şekilde çıkmasını sağlayan budur. |
|
| |||
| |||
| Relevant Replacements ( Belirlenmiş Değişkenler ) buradan olduğunu biliyorum hocam ama seçeneklerde anlattığım gibi yoktu. bende forumdisplay boş bırakıp showthread sayfasına [thread_title] [first_post_30_words] bunu yazdım istediğim gibi olmadı ama şimdilik daha iyi oldu. ama hala Priority değerlerinde en azından öncelik hakkı yükselincemi artıyor yoksa düşüncemi bari onu söyleyin, bu konuda net bir cevap hiç bir yerde yok. 0.4 mü daha öncelikle 0.8 mi |
|
| |||
| |||
| tamam şimdi ayarları tamamladım, fark şimdi belli oldu.... verdiğim parayı hakketiğine inandım şimdi. herşey için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| ben vbseo için söyledim hocam. Ayarları tamamlayınca 1 den ilk sıraya çıktım. sitemap ücretsiz olduğunu biliyorum. |
| Thread Tools | |
|
|