vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo ve sandbox within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Aklıma takılan bi soruda buydu ne zamandır sormayı düşünüyordum Bildiğiniz gibi sandbox olmada nedenlerin biride aynı kopya içerik. Şimdi ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba Aklıma takılan bi soruda buydu ne zamandır sormayı düşünüyordum Bildiğiniz gibi sandbox olmada nedenlerin biride aynı kopya içerik. Şimdi vbseo kullanan forumlarda çogu konular aynı yani googlede bi konuyu arayınca 10 15 ayrı forumda çıkıyor c/p olduğu için ve bunlar vbseo kullandıgı içinde linklerin yapıları aynı. bazılarında farklılık olsada çogunda forum/323123-konu.html şeklinde. bu sandbox olasılıgı yaratırmı ? |
|
| |||
| |||
|
Sandbox sadece belli bir alan adı üstündeki kopya içerik içindir.Farklı alan adlarında aynı içerikten varsa eğer bu , kopyalayan sitenin 1. sırada çıkmasına engeldir sadece.Onun dışında sendboxa gitmez bildiğim kadarıyla.
|
|
| ||||
| ||||
|
peki sagolun
|
|
| |||
| |||
| mert bey eğer çok özel değilse bizlerle paylaşabilirmisiniz bu metodu
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Başarılı olursanız mutlaka bekliyoruz bizlerde saygılar
|
|
| ||||
| ||||
|
birşey sormak istiyorum mesela haber sitelerinden alınan alıntılarda yasak oluyormu altına alıntı yapılan adres yazılsada? Mese ben habertürk sitesini ziyaret ediyorum haberlerin hep altında milliyet akşam sabah die alıntı yapılan gazete veya dergilerin isimleri yazılıyor. Kaldıki mesela bir içerik hazırlamak istiyorsunuz birkaç yerdeki içerikten parçalar aldınız bunun yasak bir yanı oluyormu mesela bir yazarın hayatı yada bir sinema filmi? Bir siteden bir siteye bu içerik değişirmi? Yada bazı siteler var mesela rss ile foruma konu cekip yayınlıyorlar bunların yaptıkları suçmu oluyor? |
| Thread Tools | |
| |