This is a discussion on vbseo url sorunu :( within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; slm aleykum bu bolumde sorun var vea ben yapamiyorum URL Rewrite Ayarlarý hepsi denedim olmadi nerde sorun var anlamis dilim ...
url de ne gibi sorun var? biraz detaylı yazarmısınız; ayrıca neden url rewrite ayarlarıyla oynuyorsun? her değiştirdiğinzde googlede indexlenen urllerin yeniden indexlenmesi gerekecek buda zaman alır.. Size 001 - Hierarchic .html type URLs with content relevant forums and threads (Default Settings) seçmenizi öneririm ve gerekmedikçe değiştirmeyin.
Sorununuzun ne olduğu ile en ufak bir fikrim yok Güner bey. Lütfen detaylıca sorununuzun ne olduğunu anlatırmısınız ?
URL rewrite ayarları 1 kere belirlenir ve bir daha değiştirilmez. Değiştirdiğiniz zaman Kemal bey'in belirttiği gibi tüm indexleriniz yok olur. Her değiştirmenizde tabiri caizse kendi bacağınıza kurşun sıkıyor durumunda olursunuz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Güner bey ,
Sitenize baktım ve neyin bozulduğu konusunda en ufak fikrim yok. Tıkladığım url'ler sorunsuz çalışıyor bende. Detaylı olarak anlatmazsanız daha fazla yardımcı olmamız imkansız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
forum tikla konular girmiyorum
De
% <<< sorun
Vermiş olduğunuz URl bende sorunsuz açılıyor Güner bey
Türkçe karakter sorununuz için vBSEO 3.5.0 - URL'lerde Karakter Değişimi konusunu uygulamalısınız.
sorun su turkce karkter sanirim siteye girdinizde % Karakter sorunu var
8 mesaj sonunda bunu yazabildiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir önceki mesajımda verdiğim URL'yi takip edin ve sorununuzu düzeltin.
tskler yaptim sizler kaci seciyonuz urlde ?
Bu tamamen kişisel bir tercih. Ben custom ayarlar kullanıyorum. Ama yabancı siteler için en uygunu 007'dir.
tskler oldu sonunda
Dogrudan Demokrasi Dr Hassan Ademov wWw.Gruevo.Com
mert bey sizden ozur dileriz sorun su mus vbulletin config plugin kapatmisim fark etim sim di duzelti baska konular bakcam vbseoda
Güner bey , özür dileyecek birşey yok. Bu tarz ufak hatalar her zaman olur , sadece gelecekte sorunlarınızı daha detaylı anlatmaya çalışın böylece bizde size yardımcı olabilelim.