vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Temasını Kullanmak SEO Açısından Önemli mi? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar Evet başlıktada olduğu gibi merak ettiğim, vBSEO temasını kullanmak SEO açısından yararlı mı?.Onu diğer temalardan ayırt eden ayrı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaşlar Evet başlıktada olduğu gibi merak ettiğim,vBSEO temasını kullanmak SEO açısından yararlı mı?.Onu diğer temalardan ayırt eden ayrı bir özellik mi var? vBSEO stilini kullanan site ile kullanmayan site arasında herhangi bir fark olur mu? (İkisinde de vBSEO kurulu olmak şartıyla) Sorularımı yanıtlarsanız Mutlu olurum Herkese Teşekkürker |
|
| ||||
| ||||
|
Bence bir fark yok normal temayı da alıp aynı ince detayları uygularsanız değişen birşey olmuyor. Vbseo daki tema, özellikle <h1> <h2> <h3> gibi önemli tag ları optimize edilmiş bir durumda. Örnegin siz default temada da konu baslıklarını <h3> yaparsanız SEO açısından olumlu bir etkidir. Yani bu tip SEO alakalı optimizasyonları siteye uygularsanız temanın bir önemi yok, vbseo temasında bunların hemen hemen yarısı var, ancak daha düzenlenebilecek ve eklenecek birçok optimizasyon a açık bir tema aynı zamanda, digerleri gibi. Bu arada ben vbseo teması ve kendi temamızla da bir hit değişikligi göremedim daha önceye göre.
__________________ Best Mobile Phones Portal ( in Turkish ) www.maxicep.com |
|
| ||||
| ||||
|
ben vbseo temasıyla daha çok reklam alanı oluşturalabileceğini düşünüyorum ve kendimde biraz editledim kendi sitemde
|
|
| ||||
| ||||
| Vbseo teması aslında reklam alanları için daha az yer kalmasına neden oluyor site üstünde. Default tema reklam açısından kolay gibi ..
|
|
| ||||
| ||||
|
ben hem vbseo temasının üstündeki navbar ı hemde default temanın navbarını kullanıyorum.boş kalan yerlere de reklam koyuyorum daha şık duruyor gibi geldi bana.
|
|
| |||
| |||
|
temanın türkçe bıtonları varsa paylaşablirmsiiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
h1, h2, h3 hangisi ne için bunu nerden öğreniriz?, bilen varsa aydınlatabilirmi? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
muhtemelen h1 başlık h3 rakam buyudukce yazı kuçuluyor Bunun dışında vbseo teması gayet ıyı bence helekı ılk başlayanlar için bulunmaz nimet çölde altın bulmak gibi bir şey |
|
| ||||
| ||||
| işte tek farkı boyutumu yoksa optimizasyon açısından farkı varmı
|
|
| |||
| |||
| Optimizasyon açısından farkıdır. h1 bir sayfa için en önemli kelime grubunu gösterir. h2 ,h3 vs. gittikçe sayfa için önemi azalır. h4,h5 ve h6'yı kullanmanızı önermem. h1-h2 ve h3'ü kullanın. Tecrübeli bir örneği incelemek isterseniz wordpress kaynak kodlarına bakınız.
|
| Thread Tools | |
| |