arkadaslar vbseo temasinda olan beyaz yeri nasil daraltabilirim, sagdan ve soldan...![]()
This is a discussion on vbseo temasi soru(n) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaslar vbseo temasinda olan beyaz yeri nasil daraltabilirim, sagdan ve soldan......
arkadaslar vbseo temasinda olan beyaz yeri nasil daraltabilirim, sagdan ve soldan...![]()
Last edited by serhad; 09-25-2008 at 12:17 AM.
arkadaslar vbseo temasinda olan beyaz arka plan bende cok genis onu daraltmak istiyorum nasil yapicam tabii birde o yukarda olan yesil yerde daralmasi lazim:S
style genişliğini değiştireceksiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Stil genişliğini düzeltmeniz lazım.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
herseyi denedim mert bey fakat yapamadim
tam olarak anlatirmisiniz buraninki gibi istiyorum o arka plan beyaz olan yeri..
Styles & Temptes >> All Stylke Options >> Style Width
dediginiz yapiyorum ana tablo ölcülerini kücültüyorum. ama o beyaz yer daralmiyor:S
sorun devam ediyor:(
Hüseyin bey bu kadar açık anlatılmasına rağmen bunu yapamıyorsanız ücreti karşılığında birisini tutun ve sitenizi ona idare ettirin.
Türkiçe admincp kullanmadığım için bilemiyorum nasıl türkçeleştirildiğini.
Styles & Templates - All Styles Options - Style Width
Styles & Templates - All Styles Options
buraya kadar geldim style width bulamadim:S
Ana Tablo ölcüleri (Pixel yada Yüzde (%))
Üstteki 3 büyük templates lerin altında yer alan ilk pencere...