vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBseo sürümleri ile ilgili? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar vbseo yu almış bulunmaktayım.Benim sorum şöyle! Download bölümünden bütün dosyaları indirebiliyor muyuz?Eğer indirebiliyorsak,siteye kurduktan sonra belli bir lisans ücreti ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar vbseo yu almış bulunmaktayım.Benim sorum şöyle! Download bölümünden bütün dosyaları indirebiliyor muyuz?Eğer indirebiliyorsak,siteye kurduktan sonra belli bir lisans ücreti mi var? Date of Purchase:May 3, 2007 Renewal Date:May 3, 2008 Bu tarih sona erince lisans iptal mi oluyor? Bu sorunlar var kafamda Ehh birde en iyi sürüm vBSEO 3.0.0 Gold - ionCube version bu mudur? Sürüm konusunda en iyi kararı almam lazımda |
|
| ||||
| ||||
|
Mantık şudur. Her versiyon bir çok şey değişmektedir. Ama çogu stabil versiyonlardır. Örneğin 2.4.0 stabildir. 3.0.0'de stabil. Ama bunlardan sadece birisini yükleyebilirsin. Zaten istesende başka bir siteye yüklüyemezsin. Çalışmaz. Herbiri için ayrı ücret ödemiyorsunuz.... |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler Atakan abi 3 mayıs 2008 den sonra para verme gibi bir olay yok dimi.Anladığım kadarı ile o tarihten sonra yeni versionları indirme imkanı olmucak.Yeni version için belli bir update ücreti sanırım..! Tekrar teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| vbseo kullanımı limitsizdir. Ama 3 mayıs 2008'den sonra yeni çıkan versiyonları indiremeyeceksin. 35$ verirsen sorun yok. Senelik 35$ hiçbirşey. Kaldıkı vbulletin içinde bunu ödüyoruz. Benim Owned lisans. Her yıl 35$ ödüyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Çok teşekkürler Atakan abi |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Neden vbportal ve vbproject? Cevabı açık. Vbulletin'in en büyük rakibi ipb ye yetişebilmek için.... IP.Gallery IP.Blog IP.Downloads |
| Thread Tools | |
| |