vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo stil eklentisi (product_vbseo.com_1.0_style.xml) hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar vbseo stil eklentisinde alt forumlar tek grup halinde sıralanıyor bunu ikişer grup halinde sıralayamazmıyız acaba Cyb- Forumhome Sub-Forums Manager ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar vbseo stil eklentisinde alt forumlar tek grup halinde sıralanıyor bunu ikişer grup halinde sıralayamazmıyız acaba Cyb- Forumhome Sub-Forums Manager eklentisi var biliyorum ama onu kullanmak istemiyorum vBSEO.com 1.0 Style Modifications da k i CSS Subforums Modification özelliği daha hoş özellikle yanında nokta olması çok güzel |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
admincp den stilin ayarlarına girip ordan Enable CSS Subforums Modification seçeneğini iptal edebilirsin.Eger alt forum yonetıcısı de kuruluysa dedıgını kolaylıkla yapabılırsın bende vbseo still temasının css lerine kullanıyorum ve alt forum css sekmesini iptal ettim |
|
| |||
| |||
| Quote:
ben vbseo stil eklentisini kullanarak nasıl ikişerli grublar halinde sıralayabilirim onu soruyorum amacım alt forumlarda noktalama işareti çıkması resimdeki gibi |
|
| |||
| |||
| pekii yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...
|
| Thread Tools | |
| |