Arkadaslar merhaba,
1 ay önce aldigim vbseo lisansimi halen foruma bir turlu kurup kullanamadim. 2 defa kurduk site kasti.. Sitenin ana sayfa acilma süresi bile tam 1 dk dan yukari oldu.. Böyle olunca vbseoyu kaldirdik forumdan FTP dende sildik ama ayni sorun devam etti yani 1 dk'dan geç aciliyordu herhangi bir yere girdigimizde.. Ne yaptiysak bir türlü basarili olamadim. Hal böyle olunca seodan önceki yedegimizi geri yükleyip eski haline döndürmeye calistim ( NOT: Mysql Dumper programi ile seo kurulumundan önce db yedeklemistim kurulumdan sonra poblem yasadigim için sadece mysql dumper ile aldigim DB yedegini programdan geri tekrar yükledim ) ama yine sorun ayni idi düzelmedi... isin icinden cikamayinca vbulletin forumlarindan abimizin biri yardim etti sitedeki problemi düzeltti admin panele girince zaten anladigim kadariyla bazi tablolari eski haline döndürmüs siteyi öyle kurtarmis.
[ Degstirdiginiz bazi sablonlar vBulletininizin hatasiz calistirilabilmesi için Orijinal hallerine geri getirilmistir.
103 adet Sizin tarafinizdan degistirilmis sablon bulunmustur, yenilenmesi yada eski haline döndürülmesi gereken. Eger bu islemi yapmazsaniz vBulletin iniz düzgün calismayabilir!
Belirtilen sablonları göster]
Bu islemi her 2 sefer seo kurulumdan sonra yasadım bu sorunu 2 kez yasadik ve 2 kez ayni sorunla karsilasip ayni sekilde geri dönüstürdük. Acaba problem nerededir ki ? Asil sormak istedigim sey VPS'de hangi eklentiler, hangi ayarlarin muhakkak kurulu olmali lazim genel anlamda ve opsiyonel olarak bu kuruluda olursa daha iyi olur dediginiz nedir acaba? VPS bilgisini soracak olursaniz eger arkadasim söyle dedi : Sunucu üzerine ayri bir makina (VPS) kurdum kesintiler olursa bu kesintilerden etkilenmemek icin ve sitemide bu VPS icinde barindiriyor. Sunucu 16 GB ram'e sahip...
Yönlendirmeniz, bilgilendirmeniz ne olacaktir acaba gerçekten çok destege ihtiyacim var lisansimi kullanamiyorum :(

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote