Results 1 to 11 of 11

vbseo sorularim

This is a discussion on vbseo sorularim within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba . lütfen yanlış anlamayın içimdekileri sorarak biraz da olsa vicdanen rahatlamak istiyorum lütfen tartışmaya yol açacak yorumlar yazmayın. şimdi ...

Junior Member Array
    Real Name
    Cem
    Liked
    0 times

Unhappy vbseo sorularim

merhaba . lütfen yanlış anlamayın içimdekileri sorarak biraz da olsa vicdanen rahatlamak istiyorum lütfen tartışmaya yol açacak yorumlar yazmayın. şimdi ben 3 aydır null vbseo kullanıyorum 2.4 sürümünü.null kullanmamım sebebi birarkadaşım null kullan dedi birşey olmaz dedi 150 dolar para mı verecen dedi ona uydum kullandım.ama bir site yaptırdım birine yapan kişi 2 haftaad yaptı siteyi ve kendi yazdı.uzun sürüyormuş siteme baktı neden null kullanıyon dedi anladı hemen dedim böyle böyle,dedi olmaz öyle şey benim parmı sonra ver ama genede bu vbseo'yu git parasiyla al.anlattı işte o kadar kisi lisans alip kullaniyor haklarini cigneme dedi onların.tabii hakliydi o.anlattim biraz sitemi şimdi sorularıma geçeyip cevap verirseniz sevinirim.ahmaklık yaptığımı anladım. sitemde 20-30 tane kategori var ve bu kategorilerden bazıları varez tabir edilen kategoriler oyun olsun film olsun crackli programlar olsun,birde türkçe e-kitaplar da var bizim yaptığımz abim matbaacı onadan alıp e-kitap yapıyorum rapidleyip piyasaya dağıtıyorum yani kendi yüklemelerimiz oluyor ayrı bir kategori açmıştım buna e-booklarımız diye diğer kategoriler normal forumlarda olan kategoriler iste.herneyse bu durumda vbseo bana lisans verir mi ? bu içeriğe rağmen ? diger sorum : ben vbseonun seosunun default ayarını degistirdim.farkli bir seo yaptim site.org/forum/konu numarası-konuadı/ yaptım 15 gün bunu kullandım,sonra bu kötü dediler default'a cevirdim siteye kimse gelmez oldu birben birde e-book uploadlayan arkadaslarim.acaba ilk yaptigim yol zararli miydi ? diger seo yontemi htm olmasi daha mi iyiydi ?eger kabul edilirsem parayi toplayayim hemen lisans alacagim ? acaba null kullandim diye bana lisans vermemezlik olur mu ? diğeri ise site yeni zaten 6 aylik ilk ay normal kullandım 2 ay zoints die birsey kurdu hostcum onu kullandım sonrada vbseo suan bakiyorum sitemi arıyorum goohle'de hala zointsten kalma adresler ve konular var :s onlara tıklayan page not foundla karsilasiyor :s,acaba eger kabul edilirsem o konular gene acilmayacak mi ? null oldugu icin mi yeni seoya yonlenmiyor yada yapan varda ben mi bilmiyom,lisans alirsam yardim ederler mi acaba bana ? umarım kırmadım kimseyi ahmaklıgımı anlayıp lisans alacagim kabul edilirsem :( lutfen anlayin beni zor durumdayım hicbir gelirim yok calisiyorum birde lisans parasi almak icin :(

vBSEO.com Webmaster Array Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    721 times
    Blog Entries
    4
    Selam Cem ,

Geçmişte nulled kullandınız diye size lisans satılmaması gibi bir olgu olamaz. Şu anda var olan indirimi kaçırmanızı tavsiye etmem. 30 dakikalık bir ilk indirim var.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member Array maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Cem, hikayeni bizimle paylastıgın icin tesekkurler aslında.

Mert Bey onay vermis, bence hiç durma ve şu anki kampanyadan yararlan, hem vicdanen, hemde yasal olarak rahat olmuş olursun.

Tabi bir diğer konu, içeriginden dolayı onaylanmama durumu.
    O da Mert Bey' in takdiridir ama eğer onaylanmayan içerikleri size söylerlerse, muhtemelen sizde o kategorilerde gerekli düzenlemeyi yaparsınız ve lisansı alırsınız. Ancak büyük ihtimal onaylanacaginizi düşünüyorum çünkü komple bir warez sitesi degil .
    Selamlar,

Junior Member Array
    Real Name
    Cem
    Liked
    0 times
    ohh icim bir nebze olsun rahatladı para biriktirmeye baslayayim o zaman peki diger sorularım ? varez icerik var biraz kabul edilir miyim ? tum site degil 4-5 kategori azaltabilirim hatta

Junior Member Array
    Real Name
    Cem
    Liked
    0 times
    suan gercekten alamam para biriktiriyorum yarin ise cikacagim ne kadar toplamam lazim lisans icin simdi birde yapilan o seo yararli mi zararli mi ? 1 tane sitem var onada kimse girmiyor

vBSEO.com Webmaster Array Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    721 times
    Blog Entries
    4
    Eğer siteniz sadece warez sitesi değilse o zaman lisansın onaylanmaması için bir sebep yok. Indirim fiyatları saatlere göre belirlenmiş durumda. 30 dakika sonra ilk adım bitecek ve fiyat biraz daha pahalanıcak.
    Şu anda var olan linkleriniz için lisans sonrasında ticket açarsanız 301 yönlendirme için yardımcı olabilirim.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member Array
    Real Name
    Cem
    Liked
    0 times
    yok direkt warez sitesi değil emin olun birgün 2.elde olsa bir lisans alacağım bu kadar kisinin ugrasip kodladigi bu sistemi lisanssız kullandım o kadar :(

Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by jeam View Post
    ohh icim bir nebze olsun rahatladı para biriktirmeye baslayayim o zaman peki diger sorularım ? varez icerik var biraz kabul edilir miyim ? tum site degil 4-5 kategori azaltabilirim hatta
    Bence siz simdilik sadece parayı ayarlamaya calisin, şu anki 30 kusur dolarlık indirimden yararlanırsanız çok daha iyi olur yoksa 150 dolara her zaman satın alabilirsiniz zaten yeterki maddi imkanlar tamam olsun

Mert Bey size özel olarak da yönlendirme konusunda yardım edecektir

Junior Member Array
    Real Name
    Cem
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by maxicep View Post
    Bence siz simdilik sadece parayı ayarlamaya calisin, şu anki 30 kusur dolarlık indirimden yararlanırsanız çok daha iyi olur yoksa 150 dolara her zaman satın alabilirsiniz zaten yeterki maddi imkanlar tamam olsun

Mert Bey size özel olarak da yönlendirme konusunda yardım edecektir
    sagolun cevap için.parayı biriktiriyorum insallah aralık ortasına kadar alabiliri..peki vbseo'nun icindeki ayarları degistirdim olmsuz etki olur mu default html'i html'siz gosterim yapmistim

Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Şimdi mevcut ayarlarınızı kaydederseniz, lisans aldıktan sonraki yeni kurulumdan sonra ayarları import edebiliyorsunuz yani her ayar aynı kalarak, geçişi sorunsuz tamamlamıs olursunuz .

html li yada html siz yapmak birşeyi değiştirmiyor gibi, sadece görünüm diye düşünüyorum ben sonucta SEO bir sekilde aynı mantık ve işleyiştedir, dizin olarak da görünse, html olarak da görünse sitenin başarı ve hiti dogrultusunda seo verimini verecektir.

Ancak en önemli tavsiye, şu anki hiçbir ayarınızı bozmamanız olacaktır yeni vbseo ya geçtiginizde.

Junior Member Array
    Real Name
    Cem
    Liked
    0 times
    suan linkler site.org/forum adı/konu-idsi-konu adı/ şeklinde ve html yok ayarları kaydettimlisans alınca aktaracagim dediginiz gibi sorun cikmaz ins.tesekkurler cvp icin