merhaba . lütfen yanlış anlamayın içimdekileri sorarak biraz da olsa vicdanen rahatlamak istiyorum lütfen tartışmaya yol açacak yorumlar yazmayın. şimdi ben 3 aydır null vbseo kullanıyorum 2.4 sürümünü.null kullanmamım sebebi birarkadaşım null kullan dedi birşey olmaz dedi 150 dolar para mı verecen dedi ona uydum kullandım.ama bir site yaptırdım birine yapan kişi 2 haftaad yaptı siteyi ve kendi yazdı.uzun sürüyormuş siteme baktı neden null kullanıyon dedi anladı hemen dedim böyle böyle,dedi olmaz öyle şey benim parmı sonra ver ama genede bu vbseo'yu git parasiyla al.anlattı işte o kadar kisi lisans alip kullaniyor haklarini cigneme dedi onların.tabii hakliydi o.anlattim biraz sitemi şimdi sorularıma geçeyip cevap verirseniz sevinirim.ahmaklık yaptığımı anladım. sitemde 20-30 tane kategori var ve bu kategorilerden bazıları varez tabir edilen kategoriler oyun olsun film olsun crackli programlar olsun,birde türkçe e-kitaplar da var bizim yaptığımz abim matbaacı onadan alıp e-kitap yapıyorum rapidleyip piyasaya dağıtıyorum yani kendi yüklemelerimiz oluyor ayrı bir kategori açmıştım buna e-booklarımız diye diğer kategoriler normal forumlarda olan kategoriler iste.herneyse bu durumda vbseo bana lisans verir mi ? bu içeriğe rağmen ? diger sorum : ben vbseonun seosunun default ayarını degistirdim.farkli bir seo yaptim site.org/forum/konu numarası-konuadı/ yaptım 15 gün bunu kullandım,sonra bu kötü dediler default'a cevirdim siteye kimse gelmez oldu birben birde e-book uploadlayan arkadaslarim.acaba ilk yaptigim yol zararli miydi ? diger seo yontemi htm olmasi daha mi iyiydi ?eger kabul edilirsem parayi toplayayim hemen lisans alacagim ? acaba null kullandim diye bana lisans vermemezlik olur mu ? diğeri ise site yeni zaten 6 aylik ilk ay normal kullandım 2 ay zoints die birsey kurdu hostcum onu kullandım sonrada vbseo suan bakiyorum sitemi arıyorum goohle'de hala zointsten kalma adresler ve konular var :s onlara tıklayan page not foundla karsilasiyor :s,acaba eger kabul edilirsem o konular gene acilmayacak mi ? null oldugu icin mi yeni seoya yonlenmiyor yada yapan varda ben mi bilmiyom,lisans alirsam yardim ederler mi acaba bana ? umarım kırmadım kimseyi ahmaklıgımı anlayıp lisans alacagim kabul edilirsem :( lutfen anlayin beni zor durumdayım hicbir gelirim yok calisiyorum birde lisans parasi almak icin :(

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote