merhaba mert bey, seo son sürüm aldım fakat kategorilerin adını f123 gibi gösteriyor ve ü,ş gibi türkçe karakterlerde problemler var bunu nasıl ayarlayabilirim.
This is a discussion on vbseo son sürüm aldım ama yapamadım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba mert bey, seo son sürüm aldým fakat kategorilerin adýný f123 gibi gösteriyor ve ü,þ gibi türkçe karakterlerde problemler var ...
merhaba mert bey, seo son sürüm aldım fakat kategorilerin adını f123 gibi gösteriyor ve ü,ş gibi türkçe karakterlerde problemler var bunu nasıl ayarlayabilirim.
şu vb seoyu bi ayarlayamadık ya şu r10 çok güzel yapmış seo yönünden onun gibi bi türlü olmadı artı üyelere tıklıyoruz abuk zubuk karakterli olan kullanıcıların profilini göremiyoruz.
Arama butonuna tıklamak konu açmaktan daha zahmetsiz diye düşünüyorum forumu biraz araştırın aradığınızdan fazlasına ulaşabilirsiniz.
Aşşağıda verdiğim link işinizi görecektir.
vBseo ve İlk Aşamalar - Yapmanız Gerekenler
Türkçe karakterleriniz için vBSEO 3.5.0 - URL'lerde Karakter Değişimi konusunu okuyabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam