peki indexleri nasıl düzelticez mert bey?
This is a discussion on vBSEO Sitemap Yaratıcısı 2.5 Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; peki indexleri nasıl düzelticez mert bey?...
peki indexleri nasıl düzelticez mert bey?
Google Webmasters aracılığı ile yeniden inceleme isteyebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
yeniden inceleme isteğini nasıl yapıcagımı tarif ederseniz sevinirim.
Webmasters hesabınıza girdiğiniz zaman en sağda linkini görebilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert Bey Yeniden Değerlendirme Forumunda Acıklama Kısmı Var Bosmu Gecelım Yoksa Onerdıgınız Bır Yazı Varmı?
Istediğinizi yazabilirsiniz.
güncellemede var olan sitemapları silip tekrar tekrar yüklemeye gerek varmı
tavsiye ederim
mert bey şöyle bir hata aldım neden olabilir
[SECTION START] tags [3,935.9Kb mem used] [630,864s (+630,864s)]
Selam Kemal Bey ,
O satırda herhangi bir hata bulunmuyor ?
ama sitemap tamamlanmıyor mert bey tagları kapadım sorun kalmadı ama tag olmadanda biranlamı kalmıyor çünkü baya tag var
Eğer otomatik tag sistemi kullanıyorsanız , kapatmanız siteniz için çok daha iyi olur.
merhaba bugün sitenin sürümünü yükselttim şimdi vbseo sitemap reporta tıklayınca şöle bir hata alıyorum acaba bu neyden kaynaklanıyor. sitemapa neden ulaşılmıyor.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@siteadı.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.