vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo sitemap vbulletin 3.7.0 da çalışmıyor?? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; mrb ben geçen gün forumumu vbulletin 3.6.8 den 3.7.0 a upgrade ettim. vbseo sitemap eklentisini upgrade etmeden önce kaldırmak zorunda ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo sitemap vbulletin 3.7.0 da çalışmıyor??
mrb ben geçen gün forumumu vbulletin 3.6.8 den 3.7.0 a upgrade ettim. vbseo sitemap eklentisini upgrade etmeden önce kaldırmak zorunda kalmıştım çünkü seo nedeniyle upgrade den sonra forumda hatalar oluyordu. neyse şimdi vbseo sitemap (ücretsiz) tekrar yükledim fakat plugini yükledikten sonra site haritası oluştur dediğimde url leri oluştururken işlem yarıda kesiliyor rapor oluşturma ekranı donup kalıyor. bu hata sizce vbulletin 3.7.0 uyumlu olmadığı için mi oluyor? cevabnız için şimdiden teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
Vbb 3.7 yaptıktan sonra vbseo yu da 3.2 RC sürümlerinden birine yükselttiyseniz sitemap calisması için aşağıdaki linkteki konuya bakmalısınız vBSEO Sitemap Update with 3.2.0 Release Candidates Onun dışında, upgrade lerde bir eklentiyi kaldırmak zorunda degilsiniz, bir sorun yaşamamanız gerek |
|
| ||||
| ||||
|
Vbb 3.7 yaptıktan sonra vbseo yu da 3.2 RC sürümlerinden birine yükselttiyseniz sitemap calisması için aşağıdaki linkteki konuya bakmalısınız vBSEO Sitemap Update with 3.2.0 Release Candidates Onun dışında, upgrade lerde bir eklentiyi kaldırmak zorunda degilsiniz, bir sorun yaşamamanız gerek |
| Thread Tools | |
| |